Έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 35.000 ατόμων ηλικίας 21-55 ετών, από 30 χώρες, έβγαλε λαβράκι με μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, τα οποία προκάλεσαν αρκετή έκπληξη καθώς αφορούν τις σεξουαλικές επιδόσεις που σημειώνει η κάθε χώρα ξεχωριστά συμπεριλαμβανομένων των στάσεων, συνηθειών και όλων των υπολοίπων  λεπτομερειών.

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να έκλαψαν στον τελικό του Μουντιάλ, όταν έχασαν το πρωτάθλημα από τη Γερμανία, όμως σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα έχουν κάθε λόγο να γελάνε καθώς αναδεικνύονται παγκόσμιοι πρωταθλητές της αντοχής με  46 λεπτά μέσο ορο.

Σε μια άλλη λίστα, σεξουαλικής ικανοποίησης ο περήφανος λαός μας έρχεται δεύτερος με τρίτη την Ιαπωνία. Και πρώτους τους Βρετανούς. Μα σοβαρολογείτε τώρα; Πηδάνε οι Βρετανοί οι κάνουν τσάι και συμπάθεια; Εκτός και αν στη μέτρηση συμπεριλαμβάνονται οι παρτούζες που κάνουν λιώμα τα καλοκαίρια στην Κρήτη και τη Ρόδο. Αλλά και πάλι αυτό το νούμερο θα έπρεπε να μετρηθεί υπέρ μας.

Χαρακτηριστικά είναι επίσης και τα ποσοστά που αποκαλύπτονται, όπου 26% των Ελβετών και 25% των Ελλήνων δηλώνουν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από 20 συντρόφους (μάλλον μετράνε μόνο όσους με τους οποίους πάρθηκαν στις τουαλέτες του λυκείου), 75% των Γάλλων έχουν απατήσει τους μόνιμους συντρόφους τους. Αυτό με τους Γάλλους φαίνεται κι από τις ταινίες τους που είναι όλες σχεδόν ερωτικά δράματα με το ζευγάρι να μαλλιοτραβιέται και να υστεριάζει.

Οι  Βέλγοι και οι Αυστραλοί αποδεικνύονται οι πιο πιστοί από όλους τους υπόλοιπους. Ναι, ξεχάστε τη φαντασίωση του ηλιοκαμένου, βαρβάτου γελαδάρη Αυστραλού ή τον Χιου Τζάκμαν. Η έρευνα έδειξε ότι ο μέσος όρος αντοχής τους στο κρεβάτι είναι 10 λεπτά. Οπότε σου λέει και λογικά η γκόμενα, που να παρατάω τώρα το στεφάνι μου και να με πούνε και πουτάνα για να μπλέξω με ακόμα έναν γρηγορογαμούλη;

Όσο πιο πολύ βογκάς τόσο περισσότερα ψέματα πουλάς. Αυτό φαίνεται να πιστεύει η πλειοψηφία της Λατινικής Αμερικής. Ένα 70% των Κολομβιανών που με τόση κόκα που παράγουν τι να πιστέψουν κι αυτή μετά. Μου βογκάς γιατί σου αρέσει ή επειδή θέλεις κι άλλη μυτιά; Στον τομέα παίζω τη Μιμή Ντενίση στο κρεβάτι και προσποιούμαι ότι περνάω καλά, το ίδιο πιστεύουν και στη Χιλή που όμως γενικά βγαίνει πάτος σε όλες τις κατηγορίες. Αλλά και στους γαμησοπρωταθλητές Βραζιλιάνους. Που φαίνεται ότι δεν τους νοιάζει και πολύ, δουλειά να γίνεται.

Ούτως ή άλλως οι Βραζιλιάνοι μαζί με τους Έλληνες και τους Ιταλούς είναι και αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη εικόνα για τον εαυτό τους σαν εραστές κάτι που και οι τρεις χώρες δεν ξεχνάνε να το χρησιμοποιούν σαν άσο στο μανίκι τους για να προσελκύσουν τουρισμό. Σιγά μην έρθει εδώ η Σκανδιναβή για να δει την Ακρόπολη. Στην Ακρόπολη θα ανέβει μόνο επειδή είναι ανηφορική η διαδρομή και ξέρει πως ο από πίσω της κοιτάζει τον κώλο με το καυτό σορτσάκι.

Αν θες να πας εξωτερικό και να κάνεις μπίζνα με σουξέ, η Αγγλία είναι το μέρος σου. Πώς εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς ένα xanax και μισό μπουκάλι βότκα; Έτσι κι αυτοί χωρίς να πάρουν αγκαλιά ή τέλος πάντων να τον τοποθετήσουν όπου τον αισθάνονται χρειαζούμενο το δονητή τους. Αξεσουάρ μπιμπελό βοήθημα γυμναστικής που στην έρευνα ένα 94% δήλωσε πως κρύβει στο συρτάρι του.Με δονητή κουκλίτσα μου και βγω βγαίνω πρώτος στη σεξουαλική ικανοποίηση και μόνο έτσι εξηγείται το ότι οι Βρετανοί είναι πρώτοι στη λίστα της απόλαυσης. Γιατί να προκύπτει αυτό από όταν το κάνουν μεταξύ τους, δεν το βλέπω.

Για τις Η.Π.Α. τα πράγματα είναι χλωμά, για τη Χιλή πάτος. Όσο για τη δυνατή Γερμανία, τα πράγματα επιβάλλουν επιστροφή στα θρανία. Μπορεί το Βερολίνο και  άλλες γερμανικές πόλεις να θεωρούνται σεξουαλικοί παράδεισοι. Όμως η εταιρεία Lelo που παράγει σεξουαλικά παιχνίδια πολυτελείας, για χάρη της οποίας πραγματοποιήθηκε η έρευνα, δεν μπήκε καν στον κόπο να την συμπεριλάβει. Διαφημιστικά κατανοητό. Ποιος θα αγόραζε δονητή της Lelo αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του και προέκτπυτε πως είναι ο αγαπημένος της Μέρκελ; Άσε που γενικότερα σε έρευνες για το σεξ, δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις σαν απάντηση από ένα λαό που το εθνικό του υπόδημα είναι πέδιλο με άσπρη κάλτσα.