Καλοκαίρι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο, με τα παραδοσιακά καλντερίμια που περιστοιχίζονται από τα σπίτια στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, σήμα κατατεθέν της αρχιτεκτονικής του νησιού.

Καθώς περιδιαβαίνεις το βραδάκι στα πλακόστρωτα σοκάκια, βρίσκεσαι μπροστά στο μπαρ “Sante”, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά κάνοντας όσους το επισκέπτονται να το μετατρέψουν αμέσως σε στέκι τους.

Η ιστορία του ξεκίνησε το 1993 από μία έμπνευση του Δημήτρη και στη συνέχεια προστέθηκε στην ιδρυτική παρέα και ο Ανδρέας μετρώντας έκτοτε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη κοινή πορεία 14 ετών στη διαμόρφωση της νυχτερινής ζωής της Πάρου.

Στη μέση μιας πλατείας στο κέντρο της Νάουσας με φόντο ένα πανέμορφο, μικρό εκκλησάκι, οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την καλύτερη μουσική και εξωτικά κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, σε ένα μπαρ που έχει δημιουργήσει σχολή στα νυχτερινά δρώμενα του νησιού.

Την επόμενη φορά, που θα βρεθείτε στην Πάρο, το φιλόξενο και γεμάτο εκπλήξεις νησί των Κυκλάδων, μην ξεχάσετε να περάσετε από το  ιδιαίτερο “Sante Bar”, που είναι συνώνυμο με την ποιοτική διασκέδαση, την καλή μουσική και τη ζεστή φιλοξενία του Δημήτρη και του Ανδρέα.

Ραντεβού, λοιπόν, στο “Sante”!