Στον Ολυμπιακό ψάχνουν για κανονιέρη. Για επιθετικό που θα ματώνει τις αντίπαλες άμυνες. Από την ατζέντα των ερυθρολεύκων έχουν περάσει ουκ ολίγοι το τελευταίο διάστημα, αλλά για διάφορους λόγους δεν… έκατσε κανένας. Ακόμα και η υπόθεση Πουλίδο ζορίζεται όσο δεν πάει, αφού όπως όλα δείχνουν τη λύση με την Τίγκρες θα δώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ένα από τα ονόματα, ωστόσο, που εξετάζεται στο λιμάνι, ένας από τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο πίσω μέρος του “κεφαλιού” είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο “πιστολέρο” πρόσφερε 15 γκολ σε μισή σεζόν πέρυσι στον πρωταθλητή και το κυριότερο, έφερε 15 εκατ. ευρώ με τη μεταγραφή του στη Φούλαμ.

Η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε όμως και ο Μητρογκόλ δεν είχε την παρουσία που περίμενε, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύλλογος να ψάχνονται για βελούδινο διαζύγιο. Και κάπου εδώ κολλάει ο Ολυμπιακός. Όταν λέμε “κολλάει”, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Διότι από τη μία πλευρά ο “Μήτρος” παραμένει στις επιλογές του Μίτσελ και της διοίκησης, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος “μας ξέρει και τον ξέρουμε”, από την άλλη η Φούλαμ επιθυμεί την πώλησή του και όχι τον δανεισμό του που επιδιώκουν οι Πειραιώτες.

Ο κόσμος της ομάδας είναι βέβαιο ότι δεν θα έμενε αδιάφορος στο ενδεχόμενο επιστροφής του ανθρώπου που έχει γαζώσει κατ’ επανάληψη τον αιώνιο αντίπαλο και γι’ αυτό η μάχη δίνεται σιωπηλά. Στην περίπτωση, πάντως, που δεν προχωρήσουν ορισμένες δυνατές υποθέσεις που προσπαθούν στην πλατεία Αλεξάνδρας, μην αποκλείσετε το come back του Μήτρογλου.