Τι κλικαδόρο τον λένε. Τι άμπαλο τον ανεβοκατεβάζουν. Τι παρτάκια, τι loser… Τα πάντα όλα έχει ακούσει ο Κώστας ο Κατσουράνης από την πλειοψηφία των Ελλήνων οπαδών.

Η φημολογία για το γεγονός ότι λύνει και δένει στα αποδυτήρια της Εθνικής, η κακή του απόδοση στο εναρκτήριο ματς με την Κολομβία και η αψυχολόγητη παρουσία του στο παιχνίδι με τους Ιάπωνες (όπου αποβλήθηκε με 2 ανούσιες κίτρινες κάρτες), έχουν στρέψει τους περισσότερους φιλάθλους εναντίον του.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που κάποιοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν και σελίδα στο Facebook με την οποία απαιτούν από τον προπονητή της ομάδας να τον αφήσει εκτός στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Η σελίδα έχει τίτλο “Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα” και ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα μέλη του είναι εντυπωσιακός. (Έλα, μη το σκέφτεσαι. Κάνε like εδώ)

Μένει να δούμε αν ο Φερνάντο Σάντος θα επιλέξει να αφήσει κάποιον από τους -εκπληκτικούς στο χτεσινοβραδινό παιχνίδι- Σάμαρη, Καραγκούνη, Μανιάτη, για να βάλει μέσα το… μαύρο πρόβατο της ομάδας. Σταυρώνουμε τα χέρια, προσευχόμαστε και αναμένουμε…

Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην χρειαστεί η θεϊκή παρέμβαση μιας και εκκρεμεί η ένσταση της Ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού για αντικανονική μη-συμμετοχή του Έλληνα μέσου από το μεταξύ μας παιχνίδι…