Οι Μεταλλαγμένοι επιστρέφουν στην πιο επική υπερηρωική ταινία που έγινε ποτέ! Το πρώτο trailer για τους X-MEN: Days of Future Past, είναι αντάξιο της ανυπομονησίας και του hype που έχει δημιουργήσει η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2014.

Οι X-Men από ένα όχι και τόσο μακρινό, δυστοπικό μέλλον, στέλνουν πίσω στο χρόνο τον Wolverine για να αλλάξουν ένα ιστορικό γεγονός που θα έχει επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για την ανθρωπότητα αλλά και το μεταλλαγμένο είδος. Από το 2023, με τις κυρίαρχες σε παγκόσμιο επίπεδο Trask Industries του Bolivar Trask και τα γιγαντιαία ρομπότ Sentinels που στοχεύουν τους Μεταλλαγμένους, η Kitty Pryde/Shadowcat, θα στείλει με τις δυνάμεις της την συνείδηση του Wolverine, στο σώμα του στην δεκαετία του ’70.

Από τις πληροφορίες που διαρρέουν με το σταγονόμετρο, γνωρίζουμε επίσης, ότι ο Wolvie, θα πρέπει να σταματήσει την δολοφονία μίας σημαντικής προσωπικότητας από την Mystique, προκειμένου να αποτρέψει τον μελλοντικό, ολοκληρωτικό αφανισμό των Μεταλλαγμένων από τους Sentinels.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Bryan Singer, το 25 με 30% της ταινίας διαδραματίζεται στο μέλλον και η υπόλοιπη πλοκή στο παρελθόν, στην δεκαετία του ’70, όπου θα συναντήσουμε τους Χ-ΜΕΝ της ταινίας-prequel «First Class»(Η Πρώτη Γενιά). Στο «Days of Future Past», πρωταγωνιστούν οι : Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Nicholas Hoult, Ellen Page, Shawn Ashmore, Lucas Till, Anna Paquin, Omar Sy, Peter Dinklage, Halle Berry, Josh Helman, Adan Canto, Fan Bingbing, Evan Peters, Daniel Cudmore, και Booboo Stewart.

Εκτός από τους γνωστούς μας mutants, θα μας συστηθούν επίσης οι: Quicksilver, Bishop, Warpath, Sunspot και Blink, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Singer μας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις, καθώς αποκάλυψε ότι στους νέους μεταλλαγμένους της ταινίας, είναι επίσης «ο Ink και κλπ» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι σκηνές στο παρελθόν, έχουν στιλιστικά και οπτικά την αισθητική του σινεμά του ’70 , κάτι που έχουμε ήδη διαπιστώσει από φωτογραφίες του James McAvoy/Charles Xavier στις οποίες θυμίζει… Serpico! Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία θα είναι λίγο πιο σκοτεινή από τα προηγούμενα X-Men films, κυρίως λόγω των όσων διακυβεύονται. 

Το νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό saga των Μεταλλαγμένων, με τον ελληνικό τίτλο «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», θα προβάλλεται στη χώρα μας από τις 22 Μαΐου του 2014.

Δες το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.