Ο Άλαν Πουλίδο έκλεισε στον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει για να μπει στο αεροπλάνο ο 23χρονος φορ, είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστούν.

Ο Μεξικάνος επιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν στην Τίγκρες με 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μίτσελ βάζει πλώρη τώρα για την επόμενη κίνηση, πάλι για την επίθεση. Δύο ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι του Γκρατσιάνο Πελέ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Γνωστός στους… γνώστες ο πρώτος, πασίγνωστος ο δεύτερος με καριέρα «σοβαρή».

Όσον αφορά τον Ιταλό φορ της Φέγενορντ, η κρούση από τον Πειραιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει γίνει. Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που «γράφτηκαν» για τον κανονιέρη των Ολλανδών, ο οποίος έχει σκοράρει 54 φορές σε 64 ματς, δεν είναι πολλά, όμως τα 29 χρόνια του, δίνουν αφορμή στον Ολυμπιακό να παζαρέψει την τιμή του. 

Η δεύτερη περίπτωση ήταν ζηλευτή μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Αλλά και εφέτος ο Μπερμπάτοφ έκανε το comeback στη Μονακό και οι αγωνιστικές μετοχές του έχουν πάρει εκ νέου την ανηφόρα από τον Ιανουάριο και μετά. Ο Βούλγαρος είναι στα 33. Δεν θεωρείται απαγορευτική ηλικία, όλα όμως θα εξαρτητθούν από το κόστος της μεταγραφής του. Υπενθυμίζεται ότι ανήκει στη Φούλαμ, η οποία τον έβαζε τον Γενάρη στο πακέτο της μεταγραφής Μήτρογλου. 

Ο Μίτσελ, σε αυτή την περίπτωση, είχε προτιμήσει τον Βαλντέζ, ο οποίος ήδη χαιρέτησε.