Η αρχική τριλογία των «X-Men» στα zeros μας άρεσε πολύ. Το «First Class» του 2011 μας εντυπωσίασε. Και τώρα ήρθε η στιγμή για μια μοναδική X-Men στιγμή – για μια στιγμή που το παρελθόν και το μέλλον θα συναντηθούν και θα πραγματοποιηθεί μια επική αναμέτρηση. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, στη μεγάλη οθόνη χωράνε πολλοί superheroes. Μα πάρα πολλοί.

Το «Days of the Future Past» επιβεβαιώνει -έως τώρα- αυτό που λένε οι περισσότεροι: ότι πρόκειται για την καλύτερη ταινία του κόσμου των μεταλλαγμένων. Ο Bryan Singer έκατσε μετά από 11 χρόνια στην καρέκλα του σκηνοθέτη των X-Men και αυτή τη φορά, εκτός από ένα εντυπωσιακό budget (που υπολογίζεται στα 250 εκ. δολάρια), είχε στη διάθεσή του μια στρατιά από stars: Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Nicholas Hoult, Ellen Page, Shawn Ashmore, Lucas Till, Anna Paquin, Omar Sy, Peter Dinklage, Halle Berry, Josh Helman, Adan Canto, Fan Bingbing, Evan Peters, Daniel Cudmore, και Booboo Stewart.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι το ταξίδι στο παρελθόν δεν είναι εύκολο πράγμα. Γιατί στη ταινία ο Wolverine καλείται να πάει πίσω στο χρόνο για να αλλάξει ένα ιστορικό γεγονός που θα έχει επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για την ανθρωπότητα αλλά και το μεταλλαγμένο είδος. 

Δείτε το νέο trailer και υπομονή έως τις 22 Μαΐου, όταν η ταινία θα βγει στις αίθουσες.