Η πρεμιέρα του Just The 2 Of Us είχε τεχνικά προβλήματα, μπέρδεμα ρόλων, αλλά το εντυπωσιακό της ποσοστό άφηνε αχτίδα φωτός για τους επιτελείς του MEGA. Το δεύτερο επεισόδιο, όμως, δικαίωσε εκείνους που κρατούσαν μικρό καλάθι, με το show να χάνει ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 10% από το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας).

Απέναντί του, το MEGA είχε να αντιμετωπίσει δύο ελληνικές ταινίες (σε ΑΝΤ1 και Alpha), αλλά και το πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των 8 του Champions League, που συγκέντρωσε το -υπερμεγέθες για τα δεδομένα της ΔΤ- ποσοστό του 19,9%. Αποτέλεσμα; Μπορεί τα νούμερα να ήταν χαμηλότερα της πρεμιέρας, αλλά κατάφερε να πάρει την πρωτιά.

Το show φαίνεται πως βάλλεται… πανταχόθεν. Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με σκληρά λόγια για το πρώην κανάλι του και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και το πρωί της Πέμπτης…  «Εγώ δεν θα μάθω τηλεόραση στους ανθρώπους του MEGA, ξέρουν καλύτερα από μένα, απλώς το αποτέλεσμα τους εκθέτει. Τα νούμερα που έπεσαν δέκα μονάδες δεν είναι τυχαίο. Καλύτερα να έκαναν Τετάρτη βράδυ ένα σίριαλ να έκανε 60%, που σκίζουν τα σίριαλ του MEGA, από το να κάνει το J2US». Λόγια που, όπως και να το κάνουμε, είναι βαριά για ένα κανάλι στο οποίο εργάστηκε, τους τίμησε και τον τίμησαν.

Από την άλλη, ένας άλλος μπαρουτοκαπνισμένος παρουσιαστής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καταφέρθηκε εναντίον της Ζέτας Μακρυπούλιας, το πρωί της Τέταρτης, χαρακτηρίζοντας την παρουσίαση που κάνει στο show… «διεκπεραίωση»!

Όλα αυτά τη στιγμή που φαίνεται πως τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί να διαγωνιστούν δεν είναι και τα πιο… ελκυστικά. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα αποχωρούν.

Η Ρούλα Κορομηλά έμεινε στο ρόλο της, σε αυτό του μέλους της κριτικής επιτροπής και αναμένουμε να δούμε τους συντελεστές του show να βρίσκουν τα «πατήματα» τους στα επόμενα live.

Έχουμε ημέρες πριν τη… σταύρωση, δηλαδή! Θα προλάβει να έρθει η ανάσταση, όπως θέλει το ρητό; Νίπτουμε τας χείρας μας.