«Dance like nobody’s watching», θα γράφει το επόμενο tattoo που θα «χτυπήσει» στο εξωτερικό του πέλματος του δεξιού της ποδιού,εντός των ημερών. Αυτό είναι και το moto που την αντιπροσωπεύει, κάτι που μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους…. Γιατί, δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα να παρακολουθείς πίνοντας τη βότκα σου από ένα sexy θηλυκό που λικνίζεται σε ένα bar ή club (beat that ηλιβασίλεμα της Σαντορίνης).

Το γεγονός πως η Σύνθια θα συστήνεται ως «εγκληματολόγος» -και με χαρτί- την κατατάσσει στις γυναίκες «look but don’t touch», αλλά δεν θα πρέπει να τα βάψεις και μαύρα. Υπάρχει πάντα η εναλλακτική σκέψη στο μυαλό της, να ασχοληθεί με τη… δημοσιογραφία! Αν και το να κάνει τέτοιο «έγκλημα» μια εγκληματολόγος, δεν το περιμέναμε!

Ανάμεσα σε χτυπήματα tattoo (6 τον αριθμό, ζωή να χουν), χορού και μαθημάτων για να σκιαγραφεί το προφίλ του «δολοφόνου», η Σύνθια κατασκευάζει κοσμήματα, παρά την παρότρυνση του στιχουργού που αναφέρει χαρακτηριστικά «στολίδι είσαι μόνη σου», ενώ ρίχνοντας μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως λατρεύει να φωτογραφίζει και να φωτογραφίζεται.

Το καλλίγραμμο κορμί της φυσικά και είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς σε γυμναστήρια, αλλά δυστυχώς για όλους μας δεν κατάφερα να της αποσπάσω το όνομα του Gym.

Είναι Καρκίνος στο ζώδιο (θα μου πείτε «και ποιος σε ρώτησε, λες και θα ξενερώναμε από το ζώδιο») και το αγαπημένο της tattoo είναι ένα χελιδόνι στην αριστερή της κλείδα. Τα υπόλοιπα κοσμούν το πίσω μέρος των ποδιών της, τα χέρια και το ρεπορτάζ τελειώνει κάπου εδώ!

Για τις παρακάτω φωτογραφίες δεν φέρουμε καμία ευθύνη, καλείστε να επιδείξετε ψυχραιμία…