Ο διεθνής φωτογράφος Γιάννης Κόντος, συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη από το Protagon, που τον ακολουθεί  στην περιοδεία του στην  Ήπειρο, αποτύπωσε με το φωτογραφικό του φακό, την επίσκεψη του αρχηγού του Ποταμιού σε στάνες της Ηπείρου.

«Η πρότασή μας είναι να αναγράφεται στη συσκευασία εάν το γάλα είναι Ελληνικό», είναι η πρόταση που κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας πως «πνίγεται σε μια κουταλιά… γάλα, για άλλη μια φορά».

Πατώντας στις λάσπες και με αμφίεση που να συνάδει με το περιβάλλον, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με «τον αγελαδοτρόφο Μιχάλη Τζήμα και τον γεωπόνο Βασίλη Θεοδωράκη (απλή συνωνυμία!)» για τα προβλήματα διάθεσης του γάλακτος που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής..

Αξίζει να επισημάνουμε πως ο αρχηγός του κόμματος, αναφέρεται στο δελτίο τύπου του κόμματος ως… Σταύρος, σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με τους φίλους και τους συμπαθούντες.

 

 

Δείτε το βίντεο με τις απόψεις του Σταύρου Θεοδωράκη για το γάλα…

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Τους γαλακτοπαραγωγούς της Ηπείρου επισκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης με την άφιξή του στα Γιάννενα σήμερα το πρωί. Στο πλαίσιο της περιοδείας του Ποταμιού, ο αγελαδοτρόφος Μιχάλης Τζήμας και ο γεωπόνος Βασίλης Θεοδωράκης (απλή συνωνυμία!) από τον συνεταιρισμό εκθέτουν στο Σταύρο τα προβλήματα διάθεσης του γάλακτος που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Το βράδυ θα πάει στα Γιάννενα όπου στις 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φρόντζου Πολιτεία», θα συνομιλήσει με φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Την Πέμπτη το πρωί, Το Ποτάμι θα βρεθεί στην Πρέβεζα. Περιμένουν τον Σταύρο νέοι αγρότες και κάτοικοι της περιοχής. Το απόγευμα στις 17.00 θα συναντήσει μέλη και φίλους του δραστήριου νεανικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλυκή-Ποταμιάς.

Το ταξίδι του Ποταμιού στην Ήπειρο θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος με φίλους και εθελοντές-αυτή τη φορά- στην παραλία της Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Πέμπτης στις 20.00 στο Envy Cafe.