Ο David Moyes δεν έγινε το βράδυ της Τετάρτης  ο κορυφαίος προπονητής του Νησιού. Αλλά σίγουρα ντύθηκε… «μάγος», καθώς από το καπέλο του έβγαλε έναν… γηρασμένο, αλλά όμορφο λαγό!

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, αλλά και όσους ξέρουν το άθλημα που ονομάζεται  «ποδόσφαιρο», η χρησιμοποίηση του Ryan Giggs ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά, σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ο καλός στρατιώτης Ryan, που είναι δηλωμένος και στο προπονητικό team των Κόκκινων Διαβόλων, είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ της United. Με την παρουσία του η United κέρδισε τη μάχη του κέντρου, ενώ προσέθεσε αυτοπεποίθηση στο… πελάγωμενο παιχνίδι της ομάδας του (σύμφωνα με όσα είχαμε δει στο Φάληρο).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εμβληματικό αρχηγό της Manchester United; Διαβάστε: Ryan Giggs, ένας… μπέμπης ετών 40!

Ο 40χρονος Ουαλός κατάφερε να τροφοδοτήσει το Van Persie, που στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο του… Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Παρέα με την άλλη «σημαία» της ομάδας, τον Rooney, σήκωσαν το βάρος της μεταφοράς του παιχνιδιού στην περιοχή του Ολυμπιακού, έχοντας πίσω τους τη σιγουριά όχι των παικτών της αμυντικής γραμμής, αλλά του De Gea.

Στο 961ο πρώτο παιχνίδι του ο Giggs, μάλλον έδωσε μια απάντηση στον Moyes που δικαιολογούσε τη μη χρησιμοποίησή του ως αναγκαίο κακό, «για να δοθεί χώρος και εμπειρία στους νέους παίκτες».

Αυτή το ονειρικό καρέ παικτών (Giggs, Rooney, Van Persie, De Gea) ήταν που παρέτειναν την παραμονή στον πάγκο του Moyes. Μεγάλοι παίκτες, μεγάλα παιχνίδια!