H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της χώρας, παραδέχθηκε πως είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Η 38χρονη Θεσσαλονικιά ήταν καλεσμένη της εκπομπή «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για όλα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη με τον Κύπριο τραγουδιστή.

«Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητά μου, ότι δηλαδή επειδή είμαι στην πολιτική και δεν πρέπει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Η αλήθεια του κάθε ανθρώπου θα πρέπει να είναι φανερή, σε όποιο χώρο κι αν δραστηριοποιείται. Δεν πρέπει να κρύβεται κανένας» ήταν η αρχική τοποθέτηση για το «κρυφτούλι» με paparazzi που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. «Ωστόσο», συνέχισε, «όλο αυτό έχει να κάνει μια δική μου εσωτερική ανάγκη να μην προσδιορίζω αυτά που ζω. Έχει να κάνει με μένα και όχι με την πολιτική μου ιδιότητα. Δεν νιώθω την ανάγκη να κουβεντιάσω γι’ αυτό δημόσια.  Ίσως είναι όλα αυτά που έχω περάσει, ίσως επειδή έχω τρομάξει από τη δημοσιότητα που δεν μπορώ να ελέγξω. Γι’ αυτό τον λόγο επιλέγω να είμαι πιο σιωπηλή, χωρίς να κρύβομαι. Προσπαθώ να είμαι διακριτική και να μην απασχολώ τον κόσμο με θέματα που δεν τους αγγίζουν αυτή την περίοδο τόσο πολύ». 

Στο τέλος της συζήτησης, η βουλευτής Θεσσαλονίκης έσπευσε και πάλι να τονίσει πως δεν κρύβεται: «Σας το λέω ειλικρινά γιατί έχω το θάρρος να σας μιλήσω έτσι. Προς Θεού, δεν κρύβομαι. Δεν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω γιατί νιώθω αμήχανα».

Διαβάστε κι αυτό: Γιατί η Έλενα Ράπτη είναι η πιο περιζήτητη Ελληνίδα νύφη!

Μάλιστα, αποχαιρετώντας τον παρουσιαστή, τον ευχαρίστησε όταν εκείνος της είπε πως ταιριάζουν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν ζευγάρι τη βουλευτή και τον τραγουδιστή χρονολογούνται από τις πρώτες ημέρες του 2014.

Η Έλενα Ράπτη θεωρείται μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της χώρας, καθώς η ομορφιά της είναι αυταπόδεικτη, η καριέρα της στον πολιτικό στίβο είναι συνεχώς και η περιουσία της