Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, είπαμε να πάμε μια βολτίτσα στο χωριό, μπας και πάρει απόφαση να χειμωνιάσει λίγο, γιατί ο καιρός δεν μας τα λέει πολύ καλά εδώ και κανένα δίμηνο. Εκεί λοιπόν, που είχαμε αράξει στην κεντρική πλατεία του χωριού, κάνοντας διάλειμμα από την ξάπλα για ένα καφεδάκι και ενώ τα καλαμάκια γεμίζαν τιμημένη τσίκνα στην ατμόσφαιρα συνέβη το εξής. Στα ξαφνικά, ο Βρασίδας αρπάζει το μικρόφωνο, το τεστάρει και βγάζει επίσημο ανακοινωθέν. Η Παρασκευή που θα μας έρθει συγχωριανοί θα είναι μαύρη. Όχι, μην τρομάζεις και μη φοβάσαι. Αυτή τη φορά, το μαύρο είναι για καλό. Ο Κωτσόβολος θα ρίξει και την τρίτη σεζόν της Μπλακ Φράιντεϊ, καθότι οι άλλες δυο, ξεπέρασαν μέχρι και το Casa de Papel.

Όλοι στο χωριό λοιπόν, ανέμεναν την ώρα και τη στιγμή που ο Βρασίδας θα βγει μπροστά, να ανηφορίσει προς Κωτσόβολο μεριά και να φορτώσει στο αγροτικό, ό,τι έχει λιμπιστεί ο καθένας από το χωριό του. Και 4Κ τηλεορασούλα θα παίξει και χόβερμπορντ και αφυγραντήρες, γιατί μας έχει πεθάνει η υγρασία. Από smartphones δε, να φάνε κι οι κότες στις παραγγελίες, μαζί με τα laptops. Γράψε, σβήσε, γράψε, σβήσε, γέμισε πίσω μπρος η μαύρη λίστα του Βρασίδα. Βλέπεις, ό,τι και αν τραβάει η ψυχούλα σου, θα το βρεις αυτή την Παρασκευή. Θες ψυγείο, κουζίνα, ή όποια άλλη μεγάλη οικιακή συσκευή; Θα βρεις. Για smartphones, laptops κι υπολογιστάδες, τα γράψαμε και πιο πάνω. Και ερκοντίτσια θα βρεις και μικροσυσκευές κι από προϊόντα προσωπικής φροντίδας δεκάδες επιλογές.

Όλα σε τιμές μαύρες, σαν την Παρασκευή που προσμένουν από πέρυσι στο χωριό. Φέτος εν τω μεταξύ, ενόψει Μπλακ Φράιντεϊ, σκάει μύτη για πρώτη φορά σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος, το Pay Express. Κάθε πωλητής θα έχει αγκαζάρει ένα POS κι αν θες να πλερώσεις και να ξεμπερδέψεις από την αναμονή στο ταμείο, βγάζεις πιστωτική ή χρεωστική καρτούλα και ξέγνοιασες. Δεν το πιστεύεις και με το δίκιο σου, καθώς πρώτη φορά στην Ελλάδα, λανσάρεται από τον Κωτσόβολο και συμβαίνει αυτό, σε όποιο σημείο του καταστήματος κι αν θες! Για εμάς δουλεύουν τα παιδιά, σώζοντας μας από την ταλαιπωρία, μιας και ξεμπερδεύουμε τσακ μπαμ τις αγορές μας, στις καλύτερες black τιμές. Τώρα, αν θες να παραλάβεις ο ίδιος επιτόπου, με την υπηρεσία Collect@Store, μπορείς μέσα σε 20 λεπτά από τη στιγμή που έχεις κάνει την παραγγελία σου online να παραλάβεις στο κοντινότερο κατάστημα που έχεις βρει διαθέσιμο το προϊόν.

Έτσι λοιπόν, ο Βρασίδας, ντύθηκε, στολίστηκε, έβαλε κι ενυδατική στο μουστάκι κι ετοιμάστηκε για το μεγάλο ταξίδι. Έριξε κι ένα πλύσιμο γρήγορο στο αγροτικό κι άδειασε την καρότσα από τα περιττά, καθώς θα έφερνε πράμα στην επιστροφή, για όλους τους συγχωριανούς. Μετά τις απαιτούμενες χειραψίες και αφού τον χαιρέτησε μέχρι κι ο Δήμαρχος, έβγαλε και μια Άντζελα να έχει πρόχειρη και πάτησε το play. Μαζί του και εμείς χαιρόμασταν πρώτη φορά, που μπήκαμε σε μαύρη λίστα και περιμέναμε να επιστρέψει με όλα τα καλούδια του, μέχρι που μια φωνή μας υπενθύμισε πως και στο  kotsovolos.gr , θα βρεις τις ίδιες τιμές στα ίδια προϊόντα!  Κάνε ησυχία τώρα, ξεκινά το Mπλακ Φράιντεϊ, σίζον θρι.