Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αλληλεγγύη, ως μια πράξη που όσο κι αν διαβάσεις για αυτή, δύσκολα την αντιλαμβάνεσαι δίχως πράξεις. Ο κόσμος αν κάτι χρειάζεται λοιπόν, αυτό είναι πράξεις αλληλεγγύης. Όλοι μας κι εσύ κι εγώ ακόμη κι εκείνος ο αχώνευτος ο γείτονας που τινάζει το τραπεζομάντιλο του, στην αυλή σου. Ειδικά όταν είσαι αυτό που λέμε διάσημος κι έχεις ένα εκτόπισμα παραπάνω και ένα βήμα, το οποίο θα ακούσουν αρκετοί οι πράξεις αυτές έχουν ιδιαίτερη αξία.

Άλλωστε, αν όλοι αυτοί οι ινφλούενσερς εκεί έξω δεν μίλαγαν για κραγιόν, μάσκαρες, παπούτσια και videogames, αλλά για την φτώχεια, την αστυνομική βία και τις έμφυλες διακρίσεις, σίγουρα θα ζούσαμε σε ένα καλύτερο κόσμο. Ο Τζον ο Μποντζόβις που είναι ωραίος τύπος γενικά, έχει ανοίξει δύο εστιατόρια (JBJ Soul Kitchen) όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, τρώνε δίχως να πληρώσουν. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Jon Bon Jovi Soul Foundation, που ίδρυσε ο ίδιος και προσπαθεί με δράσεις να ανακουφίσει, όσους βρίσκονται στο κατώτατο όριο της φτώχειας και τους άστεγους, τα εστιατόρια του έχουν προσφέρει πάνω από 105 χιλιάδες γεύματα.

Όποιος άλλος επιθυμεί μπορεί να φάει, προσφέροντας 20 δολάρια για τους σκοπούς της οργάνωσης ως δωρεά. Παράλληλα, μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο εστιατόριο όσοι το επιθυμούν. Μπράβο ρε Τζόνι, δίνεις τελικά καλό όνομα στην αγάπη!