Ξέρεις πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Απ’ όταν πατάς τα 18, μπουκάρεις σ’ ένα πανεπιστήμιο (ή και όχι) κι αρχίζεις να νιώθεις “μεγάλος”, δύο υλικά πράγματα βάζεις στόχο: ένα σπίτι “δικό σου”, κι ένα αυτοκίνητο. Φαντασιώνεσαι συνήθως σπίτια μικρά μα βολικά, με τοίχους από τούβλα, ένα τζάκι, και μια τζαμαρία με θέα την Ακρόπολη, ή τη θάλασσα. Κι από αυτοκίνητο; Άλλοι ονειρεύονται παλιούς σκαραβαίους και 500αράκια, άλλοι τζιπάκια για εκδρομές και διθέσια για τον έρωτα. Ύστερα βέβαια, παίρνεις την πρώτη μυρωδιά για το πώς η ζωή διαφέρει από τα όνειρα.

Το σπίτι είναι στο νοίκι. Αλλά είναι το σπίτι σου, του βάζεις τις πινελιές σου, το κάνεις όμορφο και το αγαπάς. Από αυτοκίνητο όμως; Εκεί το πράγμα είναι πιο ζόρικο. Οι τιμές για καινούριο είναι στο θεό, μεταχειρισμένο για να βρεις καλό και οικονομικό πρέπει να ψάχνεις σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς, ακόμα και η συντήρηση ενός αυτοκινήτου κοστίζει πολλά. Κι ωστόσο, κάτι μέσα σου σε τρώει: “Γιατί να μην μπορώ να ‘χω κι εγώ ένα αυτοκίνητο;”. Είναι όντως τόσο δύσκολο;

Σου ‘χω νέα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η Budget – εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων – σου ‘χει ένα δωράκι, κι αυτό ακούει στο όνομα Budget Max: προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου με το μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε που θέλεις ταξίδια, βόλτες στην πόλη ή και εκτός, αρκεί να μαζέψεις ένα βολικό ποσό χρημάτων και να εκμεταλλευτείς τη μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου για το μήνα (ή τους μήνες!) που το θες. Κι όταν λέω “βολικό ποσό”, εννοώ κάτι που ξεκινάει από… μόνο 7,30€ τη μέρα*! Σα να λέμε, δυο καφέδες που θα ‘πινες έξω, πιες τους σπίτι, και τον επόμενο μήνα πάρε το όχημα και ξεκίνα να γυρνάς όλα τα καφέ της χώρας!

Αν θες φυσικά και κάτι πιο μεγάλο, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Οι κατηγορίες αυτοκινήτων είναι 6 και ενδεικτικά στην κάθε μία αντιστοιχεί ένα μοντέλο για να ξέρεις περίπου τι αυτοκίνητα θα βρεις (Toyota Aygo, Opel Corsa, Suzuki Swift, Citroen C4, Jeep Renegade, Nissan Qashqai). Δίνεις ποσό, παίρνεις κλειδιά, καθάρισες!

Κι επειδή ξέρω ήδη τι θα πεις, μη φοβού. Στην ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα, συντήρηση και λοιπά έξοδα, δεν υπάρχουν. Παρέα με το αυτοκίνητό σου, θα πάρεις και:

Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους.
Ασφάλεια κλοπής με τις ισχύουσες απαλλαγές
Μικτή ασφάλεια με τις ισχύουσες απαλλαγές
Τέλη κυκλοφορίας
Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο
Συντήρηση του αυτοκινήτου
Αντικατάσταση αυτοκινήτου εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης

Μη το ψάχνεις, όρμα του. Το αυτοκίνητο που πάντα ήθελες, ή που πάντα χρειαζόσουν, είναι εδώ. Οι εκδρομές που πάντα ήθελες, μπορούν να γίνουν. Οι δουλειές που σχεδιάζεις, μπορούν να γίνουν. Βάλε λίγα στην άκρη, σκέψου το παιδικό σου όνειρο και επίλεξε την προσφορά Budget Max για ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα!

*Η τιμή δε συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ