Η φοιτητική ζωή είναι πιθανότατα, μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου. Οι φοιτητές το νιώθουν, κι όσοι έχουν περάσει από τα φοιτητικά τα έδρανα, το επιβεβαιώνουν. Βλέπεις, είναι εκείνα τα χρόνια τα όμορφα της ξεγνοιασιάς, που σπουδάζεις αυτό που ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις. Ακόμη κι αν δεν έχεις περάσει στις σχολές της πρώτης σου επιλογής, γνωρίζεις κόσμο, κάνεις τα κονέ σου και ρουφάς όση περισσότερη γνώση μπορείς. Οι γονείς δεν σε πρήζουν, γιατί το παιδί σπουδάζει και λιώνει στο διάβασμα και στις εξεταστικές κι οι φίλοι είναι εκεί, για επικά λιωσίματα που αργότερα θα γίνουν ιστορίες, που θα θυμούνται και θα αφηγούνται για μια ζωή.

Τα καλά της υπόθεσης πέρα από την γνώση, τον ελεύθερο χρόνο, τα ξενύχτια με φίλους και την κατανόηση των γονιών, υπάρχουν κι άλλοι που σε προσέχουν σαν τα μάτια τους. Κι εσύ, σαν σωστός φοιτητής τους εκμεταλλεύεσαι! Που είναι το κακό ερωτώ; Πουθενά! Οι άνθρωποι σε σκέφτηκαν κι εσύ με τον τρόπο σου, τους ευχαριστείς. Σκάει λοιπόν μύτη το CU Around και σου προσφέρει 40% έκπτωση στη συνολική παραγγελία σου στα καταστήματα Γρηγόρης, από το www.gregorys.gr ή το Gregorys eorder app.

Τα πράγματα είναι απλά, ειδικά αν είσαι συνδρομητής Vodafone CU και φοιτητής Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι, οι επόμενες μέρες σου θα είναι καλύτερες. Στέλνεις ένα μηνυματάκι στο 1252, αγκαζάρεις τον κωδικό και μετά είσαι άρχοντας. Καφεδάκι θες; Καφεδάκι θα πάρεις, διπλό κιόλας γιατί είσαι large! Και τυροπιτούλα για τη λιγούρα, και μπαγκετούλα για το πρόσωπο που προσέχει και αποφεύγει τα σφολιατοειδή. Αν τα νεύρα σου πάλι, παίζουν αρμόνιο από τους καφέδες και θες χυμουδάκι ή κάποιο άλλο ρόφημα κι ένα γλυκάκι για τις υπογλυκαιμίες, πάλι θα ξηγηθείς κονιόρδος! Αρκεί να θυμάσαι, πως η ελάχιστη παραγγελία, για να πάρεις την έκπτωση του 40%, είναι 3 ευρώ.  

Ο κωδικός κρατάει για 7 μέρες από τη λήψη του και σε βγάζει ασπροπρόσωπο και τις 7, καθώς μπορείς να τον εξαργυρώσεις όποια μέρα επιθυμείς.  Είναι σημαντικό να σε προσέχουν και να σε επιβραβεύουν, τώρα που είσαι φοιτητής. Σήμερα δε, που κάθε ευρώ μετράει, ακόμη περισσότερο! Έτσι λοιπόν άραξε λίγο, κάνε τις προετοιμασίες για τη σχολή και τα μαθήματά σου, μίλα και με τα κολλητάρια σου κι αν έχεις Vodafone CU οι καφέδες είναι δικοί τους, που λένε και στη γειτονιά μας.

Τον Νοέμβρη θα είναι ωραία, αν ψωνίζει στο Γρηγόρη η παρέα! Ούτε να σηκωθείς και να πας μέχρι το κατάστημα, δεν χρειάζεται. Πληκτρολογείς και κερδίζεις είναι η φάση. Ρίχνεις την παραγγελία σου και γλιτώνεις το 40% της αξίας της. Τόσο απλό. Κλικ, ταπ κι έφτασε!

Μήπως παίζει κανένα φοιτητικό πάσο, ρε παιδιά και για τους υπόλοιπους;