Εντάξει δεν σε ντρέπομαι αδερφούλη και θα στο ξομολογηθώ. Θα σου πω τα πράγματα με το όνομα τους και αμαρτία δεν έχω. Όχι τίποτα άλλο Δεκαπενταυγουστιάζει σε λίγο και το χριστιανικό πνεύμα θα βρει πιστούς και απίστους, επομένως τα ψέματα δεν βοηθούν κανένα. Από μικρός δεν θυμάμαι να είχα φάει κόλλημα με κάποια διάσημη ηθοποιό, μοντέλο, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια κτλ. Ίσως επειδή η λογική μου βάραγε τα κουδούνια και όταν άνοιγα μου έλεγε ότι κοίταξε να δεις Σπυράκο, οι πιθανότητες να βγεις έστω με κάποια εξ αυτών είναι αντίστοιχες με αυτές του να δεις το αυτί σου δίχως καθρέφτη. Όλα αυτά μέχρι που κάποια στιγμή είδα σε μια ταινία την μια, μοναδική, τιτανομέγιστη Charlize παντρέψου σε παρακαλώ Theron! Ναι δεν θα ντραπώ να το παραδεχθώ γραπτώς όταν είχα δει τον Γλυκό Νοέμβρη με τον τιτάνα Keanu Reeves και την Charlize. Ε αυτό ήταν μου κόπηκαν τα πόδια, μου ανέβηκε η πίεση και οι καρδιακοί σφυγμοί. Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1975 σε μια φάρμα έξω από την περιοχή Benoni της Ν. Αφρικής. Από μικρό παιδί βίωσε μια πολύ δύσκολη οικογενειακή ζωή, καθώς ο πατέρας της, εθισμένος στο αλκοόλ και μέθυσος κακομεταχειριζόταν την μητέρα της, με αποτέλεσμα εκείνη να τον σκοτώσει πυροβολώντας τον μπροστά στη μοναχοκόρη τους το 1991, δίχως να καταδικαστεί.

​Σε ηλικία 19 χρονών φεύγει από την Νότιο Αφρική και πάει αρχικά στην Ευρώπη και έπειτα στην Αμερική.. Βρίσκει δουλειά στα μπαλέτα Joffrey της Νέας Υόρκης. Δούλεψε και λίγο σαν μοντέλο αλλά στάθηκε άτυχη και ένα τραυματισμός στο γόνατο δεν της επέτρεψε να συνεχίσει επαγγελματικά ως χορεύτρια. Η μαμά Theron ωστόσο την έπεισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλάζοντας καριέρα. Η Charlize την άκουσε και σε ένα χρόνο βρέθηκε να συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Keanu Reeves και έναν άλλο καλό ηθοποιό μωρέ, τον Al τον Pacino δεν ξέρω αν τον γνωρίζεις αδερφούλη στον “Δικηγόρο του Διαβόλου“. Ήταν 22 χρονών και μάλλον η πιο ωραία γυναίκα που είχα δει ποτέ. Πέρνας της απαράμιλλης ομορφιάς που δεν παίρνει ναι μεν αλλά και άλλα τέτοια μεσοβέζικα. Η Charlize ωστόσο τα έλεγε και καλά, ενσαρκώνοντας την γυναίκα με την οποία θα παθιαζόταν πέρα από τον Keanu, κάθε ένας από εμάς εκεί έξω. Εδώ δεν μπόρεσε να της αντισταθεί να μου πεις κοτζαμ γορίλλας στο “Mighty Joe Young“, εμείς θα το κάναμε!

Περνάει και από το “Celebrity” του Woody Allen ενώ πρωταγωνιστεί και στην Γυναίκα του Αστροναύτη με τον Τζόνι Ντεπ, υποδυόμενη την “Γυναίκα του Αστροναύτη”. Η καριέρα της εκτοξεύεται και πλέον η Charlize δεν είναι μόνο η κοπέλα από την διαφήμιση του Μαρτίνι αλλά μια σταρ παγκοσμίου μεγέθους. Στo υπερβολικά μέτριο 15 minutes θα πάρει το παράσημο της συμπρωταγωνίστριας του De Niro, ενώ θα συνεργαστεί πάλι με τον αγαπημένο μας Woody όχι τον τρυποκάρυδο, τον άλλο στην υποτιμημένη φιλμάρα ”Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού”.

Nα σου και ο Γλυκός ο Νοέμβρης για τις ρομαντικχιές ψυχές του πλανήτη και το remake του “Italian Job” που αναφωνήσαμε Κλέψε μας Charlize, πάρε μας τα υπάρχοντα ρε παιδί μου δεν μας νοιάζει! Λίγο πριν μας αφήσει άφωνους μια και καλή με την οσκαρική της ερμηνεία στο Monster”, βασισμένο στην πραγματική ζωή της Aileen Wuornos μιας πόρνης στο Daytona Beach που έγινε serial killer. Στραπατσαρίστηκε, έβαλε κιλά και πέτυχε μιας από τις πλέον αξιομνημόνευτες μεταμορφώσεις στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου. Άπαντες υποκλίθηκαν στο ταλέντο της και κυρίως αποδέχτηκαν ότι δεν κωλώνει το κορίτσι. Πρόσφατα για την ερμηνεία της στο “Tully”, έβαλε 20 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου, ενώ για την cyber-καλτιά “Aeon Flux” αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα σήμα κατατεθέν των μαλλιών της, για να τα βάψει μαύρα, όπως τα έβαψε κάθε ανταγωνιστής ποτέ σε πιθανή σύγκριση μαζί της.

Σήμερα η κοπελάρα μας γίνεται 44 και εγώ ακόμη περιμένω μια απάντηση στα 3246 γράμματα που της έχω αποστείλει ώστε να την νυμφευθώ και να της χαρίσω όσα δεν μπόρεσε εκείνος ο καημένος ο Stuart Townsend και ό άλλος ο ατάλαντος ο Sean Penn και να μεγαλώσουμε τα δυο μας σε μια φάρμα στην Νότια Αφρική (Μάνα μην φωνάζεις έχει δρομολόγια η Ολυμπιακή) μαζί με τα υιοθετημένα παιδάκια της. Σ’ αγαπώ ωρέ Charlize για το ανεπιτήδευτο χιούμορ και τις οne of a kind ατάκες σου (δες το “Between two Ferns” με τον Γαλιφιανάκη αν δεν μας πιστεύεις άπιστε), για την ultra funny συμμετοχή σου στο “Arrested Development”, για το “Atomic Blonde” και για το γαμωκαταπληκτικό τελευταίο “Mad Max”, γιατί έχεις ιδρύσει το Charlize Theron Africa Outreach και προστατεύεις χιλιάδες παιδιά στην Αφρική από το Aids, γιατί δεν μάσησες ποτέ τα λόγια σου και μίλησες για θέματα που οι υπόλοιποι κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο, αναγνωρίζοντας τον 7χρονο γιο της ως διεμφυλικό που επιθυμεί να μεγαλώσει ως κορίτσι.

Charlize μ’ακούς; πολύ κωλόπαιδα αυτοί του Χόλυγουντ πως τους λένε! Έλα στο Αιγάλεω και θα σε κάνω Βασίλισσα της Ιεράς Οδού!