Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ένα ακόμα μεγάλο όνομα που ολοκληρώνει το line-up αυτής της μεγάλης βραδιάς. 

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα, μαζί με τον μεγάλο Armin van Buurenτους W&Wτους Mad M.A.Cκαι τους CJ JeffPlaymenJuniorPappaενώ σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Dimitri Vegas & Like MikeDavidGuetta και Vini Vici!

Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από “παιδί-θαύμα” της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία. 

Από τα εμβληματικά hits, Toulouse και I Could Be The One“, μέχρι το πρόσφατο Bittersweet“, το πλούσιο βιογραφικό του είναι γεμάτο από μία εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει αυθεντικές δικές του συνθέσεις, remixes και συμπαραγωγές, αποδεικνύοντας επανειλημμένα τη μοναδική ικανότητά του να εξελίσσεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής. 

Το ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργική νοοτροπία του εκφράζονται, ίσως ακόμα πιο έντονα, στην επιτυχία και την επιρροή που έχει η εταιρεία του, Protocol Recordings. Από τη σκηνή στο studio και ακόμα παραπέρα, ο Nicky Romero αφήνει ένα ανεξίτηλο στίγμα στην ηλεκτρονική μουσική του σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του!

Στην Αθήνα θα βρεθούν και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C.!Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athenso CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowlandστο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David GuettaDimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες του!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP). 

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.tomorrowland.com & www.viva.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Σάββατο 27 Ιουλίου, UNITE With Tomorrowland Athens / with Armin van Buuren, NickyRomero, W&W, Mad M.A.C., CJ Jeff, Playmen, Junior Pappa + Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Vini Vici (μέσω ζωντανής δορυφορικής σύνδεσης με το Tomorrowland, στο Βέλγιο)

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (εξωτερικός χώρος), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιραίων 8-10

Χρήσιμες πληροφορίες και τα τελευταία νέα στο www.tomorrowland.com/en/unite-greece και στη facebook σελίδα του event.

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

support@eventgate.com
support@fuzzproductions.gr