Γυρνώντας από την δουλειά συνήθως, συλλογιζόμαστε, αναλογιζόμαστε και διαλογιζόμαστε όλα όσα δεν προλάβαμε δουλεύοντας. Προσωπικά λάθη, πάθη μα κυρίως την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Πως γίναμε έτσι ρε γαμώτο; Μεγαλώσαμε και όμως συνεχίζουμε να λειτουργούμε υπό συγκεκριμένο πλαίσιο. Από τα πιο μικρά, μέχρι και τα πιο σπουδαία. Δουλειά, υποχρεώσεις, σπίτι, διασκέδαση, ακόμη και οι διακοπές. Ναι κι όμως. Η πλέον χαλαρωτική και σημαντική για όλους μας έννοια, τίθεται υπό προγραμματισμό. Γιατί;

Για ένα και μόνο λόγο. Μην πάει τίποτα στραβά και ξεμείνουμε στην πόλη. Μήπως βγούμε εκτός προγράμματος και απομείνουμε μονάχοι εδώ, την ώρα που όλοι διακοπάρουν και κάνουν διαγωνισμό σε facebook και Instagram για το ποιος μάζεψε, τα περισσότερα likes και reactions! Και ερχόμαστε εμείς εδώ φίλε προβοκάτορα, να τα πούμε όξω από τα δόντια. Εμείς που την έχουμε δει freestylers και πάμε κόντρα στο κατεστημένο. Που δεν ακολουθούμε τον δρόμο των άλλων, αλλά ανοίγουμε έναν άλλο, δικό μας. Που επαναστατούμε με αιτία και με άποψη. Και που είναι το κακό να ”ξεμείνεις” καλοκαίρι στην πόλη; Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μύθους εκεί έξω, στην ίδια κατηγορία με του Λόχνες το τέρας! Εμείς γουστάρουμε να μένουμε στην πόλη το καλοκαίρι. Είναι επιλογή μας και την ακολουθούμε εδώ και έτη πολλά. Άλλωστε έχεις βρεθεί ποτέ στην Αθήνα μας καλοκαίρι; Μια λέξη την χαρακτηρίζει! Μάλλον δύο: Όασις και ζωάρα! Ας πάρουμε το σενάριο της βραδινής εξόδου. Ξεχνάς στριμωξίδι, ορθοστασία και μόνη θέση ελεύθερη σε εκείνο το σταντ δίπλα στην τουαλέτα, ή στο άλλο με το ξεχαρβαλωμένο το σκαμπό. Τώρα για να μπεις μες στο κλαμπ, δεν χρειάζεται να κάνεις ντου. Αντίθετα ,είσαι ελεύθερος να διαλέξεις όποια θέση γουστάρεις και να απολαύσεις μια παγωμένη AΜΣΤΕΛ Free, δίχως να ποδοπατηθείς στην προσπάθεια σου να τσουγκρίσεις με τα φιλαράκια σου. Είναι άλλη η αίσθηση του να είσαι αστρίμωχτος, πίστεψε μας. Αυτή του αράγματος με την ΑΜΣΤΕΛ Free σου αγκαλιά, δίχως καμιά έννοια. Ούτε ότι θα ξεβολευτούμε, ούτε πως θα οδηγήσουμε μετά!

Την επόμενη μέρα, που θα σηκωθείς για να πας στην δουλειά σου, ω του θαύματος δεν θα συναντήσεις αγανακτισμένους, πεζούς να περιμένουν λεωφορείο, μετρό ηλεκτρικό και προαστιακό. Ούτε θα δεις μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους δρόμους, όσο εσύ αγχώνεσαι μπας και φτάσει ο μούργος ο αφεντικός σου, νωρίτερα από του λόγου σου στην δουλειά. Δεν θα χρειαστεί δηλαδή να σηκωθείς νωρίς, να ξεκινήσεις νωρίς, για να τελειώσεις νωρίς. Ότι ώρα και αν ξεκινήσεις ή τελειώσεις θα το κάνεις νωρίτερα, επομένως είσαι κερδισμένος. Παίρνεις λοιπόν τα  φιλαράκια από την δουλειά σου και θα πάτε για AΜΣΤΕΛ Free μπυρόνια, να γιορτάσετε την Μεγάλη Έξοδο των εκδρομέων, που σας επιτρέπει να ζείτε επιτέλους πιο άνετα μακριά τους!

Οι μέρες στην άδεια πόλη περνάνε σαν γάργαρο νεράκι. Μάντεψε γιατί; Όλοι λείπουν με άδεια, επομένως η δουλειά μειώνεται, μαζί το άγχος, οι άσκοπες συζητήσεις, η ουρά στο κυλικείο και το περίπτερο. Εσύ το απολαμβάνεις, free από στρες και άσχημες σκέψεις, σαν σωστός freestyler. Έτσι είναι το καλοκαίρι στην πόλη! Free! Για αυτό το γουστάρουμε τόσο, ειδικά όταν σκάει σαββατοκύριακο και ετοιμαζόμαστε για εξορμήσεις κοντινές, μα σχεδόν μαγευτικές. Τι νομίζατε γατάκια, επειδή δεν απλώνουμε την κολυμβηταρένια μας κορμάρα σε νησιώτικη ξαπλώστρα, δεν μπορούμε να βρούμε παραλιάρα κοντά στην Αττική; Ούτε μια ώρα απόσταση δεν θέμε, εξ’ ου και μαζεύουμε όσους ξέμειναν σιμά μας αυγουστιάτικα και φτιάχνουμε παρεάκι τρελό με ένα μόνο προορισμό. Θαλασσίτσα, ξαπλώστρα, στρωματάκι φουσκωτό, μπαλίτσες και ρακέτες αν χρειαστεί. Για τις μπυρίτσες μας θα φροντίσει η AΜΣΤΕΛ Free, επομένως μην σκιάζεσαι και μην αγχώνεσαι για το τι θα πιείς, εκεί στα εξοχάς της πόλης!

Τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία το debate των αδειών στην δουλειά, φέρτους την ύπουλα. Άστους να φάνε τα συκώτια τους για να διαλέξουν την καλύτερη ημερομηνία. Τρομάρα τους! Γίνε ο ”ήρωας” που θα μείνει στην πόλη και θα εξαργυρώσει τις χάρες που σου χρωστάνε σε πρώτη ευκαιρία. Αυτή είναι η σωστή επιλογή! Έτσι κάνει ο σωστός freestyler! Άραξε την πέτσα σου και απόλαυσε το καλοκαίρι στην Free city! Κερασμένο από την πάρτη σου σε σένα! Τις AΜΣΤΕΛ Free θα στις κεράσουμε οι υπόλοιποι!

Γιατί έτσι μας αρέσει στην τελική.