Το Πάσχα αποτελεί την ιδανική περίοδο για να δείξεις έμπρακτα στα αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο πολύ νοιάζεσαι γι’ αυτά χαρίζοντάς τους δώρα που θα θυμούνται για μια ζωή!

Τα βαφτιστήρια φυσικά έχουν την… τιμητική τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να χαρίσεις κάτι όμορφο και προσεκτικά διαλεγμένο σε παιδιά, ανίψια, φίλους για την ονομαστική τους εορτή, συγγενείς που σε κάλεσαν στο σπίτι τους μέσα στις γιορτές ή ακόμα και σε εσένα τον ίδιο!

Τι δώρα θα μπορούσες να κάνεις όμως στους δικούς σου ανθρώπους φέτος το Πάσχα; Εμείς δεν ξέρουμε τι τους αρέσει, οπότε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα τη δώσεις εσύ και μόνο εσύ. Μπορούμε ωστόσο να σου προτείνουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά για να κάνουμε τη ζωή σου –και την επιλογή του τέλειου δώρου- ευκολότερη! Τι θα έλεγες να ρίχναμε μια ματιά στις προτάσεις μας;

Βιβλία

Τι καλύτερο από ένα βιβλίο; Ικανό να ψυχαγωγήσει για ώρες μέρες, είναι ό,τι πρέπει για να προσφέρει ποιοτικό χρόνο στους μικρούς μας φίλους. Στο κλίμα των ημερών λοιπόν, προτείνουμε τις 30 Ιστορίες Περιμένοντας το Πάσχα, το Πού Πήγε το Πάσχα, τη Σχολή των Ροβινσώνων και το Γύρνα Σπίτι Λέμε. Το Πασχαλινό μου Τετράδιο με τα 500 και πλέον αυτοκόλλητά του είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική πρόταση, ενώ Το Αυγό που Δε Σπάει Ποτέ του Ευγένιου Τριβιζά είναι ένα παραμύθι θα συναρπάσει μικρούς αλλά και μεγάλους!

Video Games

Το Πάσχα είναι η εποχή που μικροί και μεγάλοι έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους –ευκαιρία λοιπόν να τον εκμεταλλευτούν με τη βοήθεια ενός video game! Αν ψάχνεις για μια δυνατή περιπέτεια, σου προτείνουμε το Metro Exodus και το The Division 2. Για online παιχνίδι με φίλους, τα Rocket League, Anthem και Destiny 2 είναι ό,τι πρέπει, τη στιγμή που FIFA 19 και NBA 2K19 παραμένουν επίκαιρα. Αν είσαι κάτοχος Switch, τέλος, ρίξε μια ματιά στο Yoshi’s Crafted World, το Diablo III: Eternal Collection και το New Super Mario Bros. U Deluxe.

 

Φωτογραφικές Μηχανές

Αποτύπωσε την κάθε σου στιγμή με μία γουστόζικη φωτογραφική μηχανή ή action camera! Η Rollei 415 είναι μια εξαιρετική πρόταση αφού γράφει βίντεο σε Full HD ανάλυση, διαθέτοντας Wi-Fi και πλήθος αξεσουάρ στη συσκευασία της. Η Lomo FishEye θα σε μεταφέρει στην εποχή του φιλμ για μια κλασσική εμπειρία φωτογραφίας, ενώ η Polaroid Instant Snap θα συνδυάσει την ψηφιακή τεχνολογία με τον ρετρό σχεδιασμό. Η αδιάβροχη Nikon Coolpix W100, είναι ό,τι πιο funky έχεις δει –και παράλληλα τέλεια ακόμα και για το καλοκαίρι! Ενώ τέλος, για εκείνον που θέλει να πάει την φωτογραφία ένα βήμα παραπέρα τότε η Canon EOS 4000D είναι ότι πρέπει.

Smartphones & Tablets

Τι θα έλεγες για μια αναβάθμιση σε συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως τα smartphones και τα tablets; Σε ό,τι αφορά τα πρώτα, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα Huawei Y7 Prime 2018, Nokia 5.1 Plus και Huawei Mate 10 Lite, όλα με τιμές κάτω από τα 200€. Αν το budget σου είναι ελαφρά υψηλότερο, δες και τα Samsung Galaxy A6/A6+, Xiaomi Redmi Note 6 Pro και Sony Xperia XZ1. Στα tablets, επιλογές όπως τα MLS Kido 2018 και Clempad από την AS Company είναι ιδανικές για τα παιδιά –για τους μεγαλύτερους προτείνουμε τα MLS Brain και Samsung Galaxy Tab E στις 8 και 9,6 ίντσες αντίστοιχα.

Gadgets & Drones

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην εντυπωσιάζεται από ένα cool gadget! Τα drones είναι τα νέα τηλεκατευθυνόμενα: επιλογές σαν τα Hubsan Mini H107C και DJI Tello θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους. Αν βέβαια προτιμάς κάτι πιο κλασσικό, τότε μία τηλεκατευθυνόμενη κατακόκκινη La Ferrari είναι τέλεια! Οι πιο αθλητικοί τύποι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα ένα activity tracker όπως το Huawei Color Band A2 ή ένα smartwatch όπως το Xiaomi Amazfit BIP. Αν η προοπτική ενός φορητού ηχείου δε σε αφήνει αδιάφορο, τότε το JBL Mini Go 2 δε θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σου –σε όποιο χρώμα προτιμάς! Το ηλεκτρικό πατίνι Kawasaki Kickscooter Kids, τέλος, έρχεται να δώσει στα παιδιά τη φευγάτη εμπειρία του πιο «καυτού» trend του 2019!

Λαμπάδες

Για μισό λεπτό όμως διότι ναι μεν τα είπαμε μια χαρά για τα δώρα, όμως με τις λαμπάδες τι γίνεται; Ευτυχώς οι επιλογές σου είναι τόσες πολλές που θα… κάνεις Πάσχα! Επένδυσε στην κομψότητα και το στυλ μιας χειροποίητης λαμπάδας, εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις μία παιχνιδολαμπάδα που πλαισιώνεται από αγαπημένους ήρωες των παιδιών (Barbie, L.O.L, Leo Messi, LEGO, Ben 10, Hot Wheels, Cars, Αναστασία, Nerf, Playmobil κ.α.). Εννοείται βέβαια πως θα βρεις και προτάσεις για ενήλικες με υπέροχα διακοσμητικά, κομψά μπρελόκ και γούρια για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος!

Σοκολατένια Αυγά

Τι είναι το Πάσχα χωρίς σοκολατένια αυγά; Μην ξεχάσεις να συνοδέψεις τα δώρα και τις λαμπάδες σου με τις «απαραίτητες» λιχουδιές για την εποχή. Αυγά μικρά και μεγάλα, με ήρωες όπως Hot Wheels, Avengers, Hello Kitty, Frozen και Super Mario και βέβαια συλλεκτικά δώρα και σούπερ εκπλήξεις σε περιμένουν για να τα διαλέξεις και να τα δωρίσεις στους αγαπημένους σου! Και μη νομίζεις ότι αναφερόμαστε μόνο στα παιδιά: κανείς δε λέει όχι σε ένα λαχταριστό, πασχαλινό, σοκολατένιο αυγό!