Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θέλησε να παρουσιάσει κάποιες από τις θέσεις του συνδυασμού του, για τις δημοτικές εκλογές, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Κάπως έτσι, προχώρησε και στην αποκάλυψη πως είναι οροθετικός.

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Όπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!», έγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Επίσης, με μότο το… «Οι άλλοι να μην με ψηφίσετε», προχώρησε σε 5 ακόμη, προγραμματικές δηλώσεις, γράφοντας:

1. «Kατεβαίνω στις εκλογές της Αθήνας γιατί με ενδιαφέρει η ζωή των κατοίκων της. Με ενδιαφέρει να περνάνε καλά. Γνωρίζω την πόλη, και νομίζω πως στο πλαίσιο των προβλέψεων του Καλλικράτη έχω καλύτερες προτάσεις απ αυτές των αντιπάλων μου σε όσα δεν συμφωνούμε».

2. «Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!».

3. «…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε μετανάστη να ζητήσει νομιμοποίηση στη χώρα μου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, και αν το πετύχει να μείνει αν όχι να φύγει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!».

4. «…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα “ναρκωτικών”, που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα “ναρκωτικά”, να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!».

5. «…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη Μακεδόνα που αισθάνεται Ελληνας, να το λέει!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη Μακεδόνα που δεν αισθάνεται Ελληνας, να το λέει!!! (όπως και κάθε φιλελέφτερος).Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!»