Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή μόνο που πέρασαν κιόλας 37 χρόνια, ήταν τότε που ο Ανδρέας περνούσε το ’81 στην ιστορία σηματοδοτώντας την αλλαγή της χώρας προς ακαθόριστη πορεία.

Λαός, ΠΑΣΟΚ, εξουσία και η Ελλάδα δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδια.  Έφαγε ο κοσμάκης ψωμί, έβαλε τον κώλο του σε χλιδάτα αμάξια, έχτισε σαν άλλος Χριστός μέσα στη θάλασσα. Και ποιο το «ευχαριστώ» στον μεγάλο ηγέτη και προφήτη; Στον άνθρωπο ζεϊμπέκικο, στον άνδρα εραστή, στον πατέρα παντοκράτορα; Να λέει σήμερα ο κάθε ανιστόρητος ότι πτωχεύσαμε ΚΑΙ εξαιτίας του, να μιλάνε κάποιοι κακόβουλοι για οικογενειοκρατία. Να λένε τον Ανδρέα λαοπλάνο…

Πάμε να δούμε τους λόγους που χτυπάνε τα δέντρα που έχουνε καρπούς, να θυμηθούμε τι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από εκείνον που ακόμη κάνει τους πατεράδες μας να δακρύζουν, αφήνοντας μας μαλάκες.

1. “Είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!”.

Κιμπάρης και γαλαντόμος ο ιδρυτής της πράσινης παράταξης, απέναντι στον Δημήτρη Μαυράκη, πρόεδρο και διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ, που είχε κατηγορηθεί ότι υπεξαίρεσε από τον οργανισμό 500. εκ. δραχμές. Εντάξει, δεν ήταν και ευρώ.

2. “Τσοβόλα δώσ’ τα όλα!”.

Και ο Τσοβόλας τα έδωσε…

3. “Όποιος δεν συμφωνεί να κατέβει από το τρένο”.

Ατακάρα προς τους εσωκομματικούς του αντιπάλους που λέρωσαν τα παντελονάκια τους. Δεν θα παρακαλάει κιόλας να τους κάνει ανθρώπους.

4. “Δεν θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού”.

Τι άλλο να θέλει ένας λαός απ’ τον ηγέτη του αν όχι να σέβεται το μαύρισμα και τη δροσιά του ντάλα καλοκαίρι; Εκλογές δεν κάνουμε αν δεν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι των μικρών μας φίλων.

5. “Θα κλείσουμε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

Μόνο που παραστριμώχτηκε και μας βγήκε ακροδεξιά.

6. “Ο Βαγγέλης δεν έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος του κόμματος, έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος οποιουδήποτε κόμματος.”.

Είπαμε και πριν…ΠΡΟΦΗΤΗΣ!

7. “Μη χτυπάτε τη Δήμητρα, χτυπήστε εμένα.”. 

Κλάμα.

8. “Έξω από το ΝΑΤΟ έξω από την Ε.Ο.Κ.”.

Κλείστε το το Internet, έχουμε νικητή.