«Από τους γνωρίζοντες, πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι η πλευρά Αλαφούζου δεν ήταν ενήμερη για το ρεπορτάζ της εκπομπής. Και πώς θα μπορούσε να ήταν από τη στιγμή που ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναζητεί παράγοντες ικανούς και με οικονομική επιφάνεια για να βγάλουν από το αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό».
 
Αυτά έγραψε νωρίς σήμερα το μεσημέρι το provocateur, σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Επιπλέον, είπαμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να πάρει θέση προς ενημέρωση του κόσμου της.
Κύκλοι της ΠΑΕ, λοιπόν, τονίζουν πως η αναφορά για τον Δ. Γιαννακόπουλο έπαιξε μόλις για 10 δευτερόλεπτα ενώ δεν υπήρξε καμία αναπαραγωγή σε άλλες εκπομπές του σταθμού. Παράλληλα, τονίζεται πως η εν λόγω εκπομπή είναι «αυτονόμη» δίνοντας ως παράδειγμα το γεγονός πως αναγνώστηκε η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία «ο ίδιος ο Αλαφούζος χαρακτηριζόταν μανιοκαταθλιπτικός».
 
Με λίγα λόγια η πλευρά Αλαφούζου είπε ότι δεν είχε γνώση, πρόθεση για να χαλάσουν οι όποιες διαπραγματεύσεις και ρίχνει με αυτό τον τρόπο γέφυρες. Μένει η αντίδραση από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.