Το τρέιλερ των 15 λεπτών που κυκλοφόρησε το HBO για τον τέταρτο κύκλο της επικής σειράς Games of Throne.

(Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ)

Ποια είναι όμως αυτά που αφήνει το καλωδιακό κανάλι να αποκαλυφθούν μέσα από τα trailer;

Ξεκινάμε…

1. Ο Tyrion έχει πολλούς μπελάδες

Ήταν δύσκολη για τον «νάνο» η τρίτη σεζόν; Σε σύγκριση με αυτά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τέταρτο κύκλο, η Τρίτη σεζόν μοιάζει με βόλτα στο πάρκο. «Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο διατρέχει τον κίνδυνο να του αφαιρεθεί το κεφάλι του από τους ώμους», σημειώνει ο παραγωγός David Benioff . 

2. Ο Jamie Lanister επιστρέφει… 

Αφού πάτησε όλη τη λάσπη του Kingsroad, αφού τον εξευτέλισε και ο τελευταίος μεθύστακας στρατιώτης, αφού έχασε τον δεξί καρπό του, ο Jamie Lanister επιστρέφει στο παλάτι. Και θα είναι ο μόνος σύμμαχος του αδερφού του, Tyrion, στη «μάχη» με την αδερφή Cersei.

3. Ένας γάμος στο επίκεντρο

Ο γάμος του Βασιλιά Joffrey με τη Margaery Tyrell θα είναι υπερπαραγωγή. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός ηθοποιών… «Ήταν σαν να γυρίζαμε ταινία μικρού μήκους», λέει ο Charles Dance (Tywin Lanister).

4. Το αίμα θα ρέει… άφθονο

Ο «κόκκινος γάμος» δεν πρόκειται να ξεχαστεί έτσι απλά. «Μερικές από τις πιο σοκαριστικές και αναπάντεχες σκηνές θα έρθουν στο τέλος της 4ης σεζόν. Μερικές συγκρούσεις θα είναι πολύ αιματηρές», αποκαλύπτει ο David Benioff.

5. Τι θα γίνει με τον Βασιλιά;

Όποιος περιμένει πως κάτι συγκλονιστικό θα συμβεί που θα αλλάξει τον Joffrey, μάλλον είναι ρομαντικός και θα πρέπει να ξεκινήσει το Glee. Ο Joffrey παραμένει και γιγαντώνεται. Γίνεται πλέον ένα μεγάλο αρχίδι!

6. Τα δρακάκια μεγαλώνουν

Η Daenerys αντιμετωπίζει προβλήματα με την… ανατροφή των παιδιών – δράκων, αφού γίνονται αρκετά άγριοι.

6. Υποδεχθείτε τον ρούκι

Ο Oberyn Martell εμφανίζεται στο King’s Landing και απλά δεν είναι αυτός που δείχνει πως είναι.