Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές του πλανήτη. Από την ώρα που το HBO αποφάσισε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη  τον φανταστικό κόσμο του George R.R. Martin εκατομμύρια άνθρωποι διάλεξαν… βασίλειο και μπήκαν σε μια επική «διαμάχη».

Και τώρα, το «Game of Thrones» είναι έτοιμο να επιστρέψει, μετά από μια σεζόν που μας άφησε άφωνους. Ή μήπως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα;

«Πολλοί ήταν αυτοί που σοκαρίστηκαν με τα γεγονότα στον ματωμένο γάμο, αλλά σε αυτή τη σεζόν θα ζήσουμε ακόμα πιο τρελά πράγματα. Περισσότερο αίμα και σοκ» υποσχέθηκε ο δημιουργός της σειράς David Benioff, σε ειδική εκπομπή που προβλήθηκε στο HBO τη Κυριακή. Εκεί όπου αυτός, αλλά και οι πρωταγωνιστές της σειράς μας έδωσαν μια γεύση για το τι θα ζήσουμε στα επόμενα 10 επεισόδια.

Το σίγουρο είναι πως ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς, ο Tyrion Lannister θα περάσει δύσκολα! «Σε κάθε επεισόδιο νιώθεις ότι ήρθε το τέλος του» είπε ο Benioff, ενώ ο Peter Dinklage, που υποδύεται τον Tyrion, τόνισε: «Σπάνια ο Tyrion εξευτελίζεται, γιατί πάντα έχει αυτός τη τελευταία λέξη. Έχει μάθει να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, ωστόσο τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα».

Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που θα ξεχωρίσει στον 4o κύκλο του «GoT». Η Cersai  αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο και ως συνήθως θα είναι άγριος, σύμφωνα με την Lena Headly: «Η Cersai  δεν έχει κανένα δέσιμο με τον Tyrion και δεν στεναχωριέται όταν τον καταστρέφει. Μάλλον το αντίθετο, το απολαμβάνει πολύ».

Κατά τα άλλα στη νέα σεζόν θα υπάρχει και νέος γάμος, ο Jon Snow, αλλά και ο Sam αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες, η Daenerys μοιάζει πιο απειλητική από ποτέ («έχει εξοντώσει τους εχθρούς της, άρα ποιος την εμποδίζει να τους σκοτώσει όλους; Άλλωστε είναι η μητέρα των δράκων» όπως είπε χαρακτηριστικά η Emilia Clarke), ενώ όλα δείχνουν πως οι Βόρειοι θα πάρουν τη δικιά τους εκδίκηση για τη σφαγή του Robb Stark στον ματωμένο γάμο.

Υπομονή μέχρι τις 6 Απριλίου και το ξεκίνημα μιας επικής σεζόν. Μέχρι τότε δείτει το νέο 15λεπτο video που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO.

https://www.youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ