Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι πλήττεις επί της προεδρίας του όμως, ΟΧΙ. Ο Αμερικανός Πρόεδρος λοιπόν, είχε την υπέροχη πρόταση για οπλοφορία των εκπαιδευτικών. Να έχουμε ολοκληρωμένο πιστολίδι δηλαδή, κάθε φορά που φλιπάρει και ένας μαθητής.

Σεβόμενοι το εξαιρετικά πηγμένο πρόγραμμα του Ντόναλντ και θέλοντας να τον ελαφρύνουμε, του προτείνουμε 10 εξίσου «αποτελεσματικά» μέτρα για την αντιμετώπιση του ανησυχητικού -ομολογουμένως- φαινομένου της εγκληματικότητας στα σχολεία.

Πάμε να τα δούμε:

Εξελιγμένο τσιπάρισμα μαθητών

…ώστε αν η συμπεριφορά τους είναι ανάρμοστη, με μία κίνηση να ανατινάζονται. Κι αν αυτό θεωρηθεί υπερβολικό, έστω να υποστούν ένα ελαφρύ -έως σχεδόν θανατηφόρο- ηλεκτροσόκ ή στα τρία ηλεκτροσόκ, το τέταρτο να είναι θανατηφόρο. Η μέθοδος εξάλλου αυτή έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στο South Park: Bigger Longer & Uncut, κάθε φορά που το θύμα έβριζε. Θα έχουν πολλή δουλειά οι Αμερικανοί επιστήμονες… Γιατί σπαταλούν κρατικούς πόρους άλλωστε;

Σερίφηδες σαν το παλιό καλό κρασί

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την καταπολέμηση του εγκλήματος φυσικά, ο Αμερικανός Πρόεδρος θα επαναφέρει επίσης την αμερικανική παράδοση που κοντεύει να εκλείψει. Επιστροφή στην Άγρια Δύση λοιπόν. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια δηλαδή. Make America great again!

Τάφρος με κροκοδείλους

…στα σχολεία ή και γύρω από σημεία ενδιαφέροντος (Πεντάγωνο, Λευκός Οίκος κτλ), ώστε να μην εξαπλωθεί προς αυτά τα καίρια σημεία, αυτή η σύγχρονη μάστιγα. Όχι πως μπορούν να αφοπλίσουν οι κροκόδειλοι κάποιον, η παρουσία τους όμως αναμένεται να προκαλέσει τρέμουλο στους νεαρούς εγκληματίες, να τους μπερδέψει την ψυχολογία και να τους αποτρέψει.

Εκπαίδευση Ειδικών/Παιδικών Πρακτόρων

Αυτοί οι Special Agents θα βρίσκονται ανάμεσα στους μαθητές. Κανείς δεν θα τους υποψιαστεί. Θα έχουν εκπαιδευτεί άριστα στη μυστικοπάθεια και δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τίποτα, ακόμα και αν βασανιστούν.

Υπάρχει και εναλλακτική εφαρμογή αυτού του μέτρου. Οι πράκτορες θα είναι πιο τσογλαναρία φάση, επίλεκτες παιδικές ομάδες αυτόκλητων Redneck Vigilantes δηλαδή, που θα καταπολεμούν το παιδικό έγκλημα εκ των έσω, με license to kill. Δράση και αντίδραση, στην πιο άμεση εφαρμογή τους.

Μικροί Χλαπάτσες

Αν δεν αρέσουν οι πράκτορες και οι vigilantes, θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο soft εκδοχή τους. Πολύ απλά, άφθονοι εκπαιδευμένοι μικροί Χλαπάτσες που θα καταδίδουν στον διευθυντή κάθε κίνηση που δεν τους αρέσει, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ. Κλέβει στην ουρά στο κυλικείο; Αντιγράφει στο διαγώνισμα; Λέει κακές λεξούλες; Σηκώνει φούστες κοριτσιών; Κατουράει έξω απ’ τη λεκάνη; Οι Μικροί Χλαπάτσες θα είναι εκεί για το κοινό καλό και το κακό παιδάκι θα εξουδετερώνεται με συνοπτικές διαδικασίες, με ξύλο ή σφαίρα δικαίου από τον Σερίφη.

Αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας

Αρκετά μπορούν να συζητηθούν εδώ. Έλεγχος τύπου αεροδρομίου, ολόσωμες εφαρμοστές φόρμες που δεν επιτρέπουν κρυμμένα αντικείμενα, αλυσόδεση μαθητών και άλλα πολλά. Έλα Ντόναλντ, μην σου τα λέμε όλα εμείς, σκέψου κι εσύ τίποτα…

Μάθημα σκοποβολής

Σε κάθε 3μηνο, 4μηνο, 6μηνο (ή τι έχουν οι Αμερικανοί τέλος πάντων), θα δίνονται εξετάσεις και οι άριστοι σκοπευτές θα εξουδετερώνονται άμεσα, ώστε να μην αποτελούν κίνδυνο για τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Εναλλακτικά, θα εκπαιδεύονται για να αποτελέσουν Πράκτορες ή Vigilantes, που προαναφέρθηκαν λίγα εκατοστά πιο πάνω.

Απέλαση όλων των ξένων από τη χώρα

Το μεγάλο όνειρο του Τραμπ. Δεν λέμε κάτι καινούργιο απλά του το υπενθυμίζουμε γιατί καιρό είχαμε να το ακούσουμε. Χρειάζεται και λόγο;

Επαναφορά των ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Power Rangers

Απλά, δεν θα υπάρχουν γυναίκες ανάμεσά τους, αφού ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν τις έχει και πολύ σε εκτίμηση. Η ροζ θα αντικατασταθεί από έναν βαρβατάνδρα σε πιο αντρουά χρώμα, όπως επίσης και το ουδέτερο σε φύλο, κίτρινο. Παραπέμπει σε Κινέζο. Το μαύρο, εξετάζεται…

Κατάργηση των σχολείων

Ίσως το πιο έξυπνο μέτρο απ’ όλα και πιο αποτελεσματικό. Κι αν δεν καταργηθούν τα σχολεία ως σχολεία, μπορεί απλά να καταργήσει τα κτίρια των σχολείων, έτσι ώστε να μην ξαναπέσει πιστολίδι μέσα σε σχολική αίθουσα. Καταπολέμηση του φαινομένου από τη ρίζα, έτσι το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο.