Όλα τα κινητά μπορεί να μοιάζουν πλέον μεταξύ τους, όμως δεν είναι ίδια! Δεν μπορείς να το καταλάβεις με μιά απλή ματιά. Πρέπει να κάτσεις να χρησιμοποιήσεις μία συσκευή και μετά από λίγο καιρό να δεις, κατά πόσο σου κάνει ή όχι. Φυσικά, γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν και τα reviews στο Internet.

Βλέπεις άλλους να χρησιμοποιούν ένα κινητό και να προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να σου δείξουν κατά πόσο, αξίζει τα λεφτά του παραθέτοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Τα “προς εντ κονς”, αν δεν το καταλαβαίνεις στα ελληνικά.

Τα βίντεο αυτά, τα βλέπεις συνήθως από το κινητό που ήδη έχεις. Όλοι το έχουμε κάνει. Μην το αρνείσαι. Ξάπλα στον καναπέ με το κινητό στο χέρι, χαζεύεις τύπους να μιλάνε για κινητά! Κρυφή απόλαυση;

Φαντάσου την εμπειρία αυτήν, ένα λέβελ πάνω. Βλέποντας το βίντεο αυτό, σε οθόνη Full View (αν το κινητό σου φυσικά διαθέτει). Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, μάθε πως Full View, είναι η νέα τάση σε όλα τα καινούργια κινητά που θα δούμε μέσα στο 2018. Η οθόνη, αφού παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα κινητά (για τους περισσότερους είναι το ίδιο το κινητό), οι κατασκευαστές είπαν να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της συσκευής.

Τέτοιου είδους κινητά μπορεί να νομίζεις ότι απευθύνονται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Σε εκείνους που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα παραπάνω, για να έχουν το καλύτερο που κυκλοφορεί, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε επιδόσεις. Οι λεγόμενες και ναυαρχίδες συσκευές (Flagship phones είναι ο αγγλικός όρος).

Στην τεχνολογία, το ακριβότερο δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και το καλύτερο. Πλέον, υπάρχουν smartphones μεσαίας κατηγορίας που ανταγωνίζονται σε επιδόσεις τις ναυαρχίδες των εταιριών.

Το παν είναι τι σε βολεύει στην καθημερινότητα σου. Κάτσε και σκέψου, “Τι είναι αυτό που ζητάω από ένα smartphone; Σχεδιασμό; Επιδόσεις; Καλή κάμερα για τις selfies;”

Τα πάντα γίνονται.  Γι’ αυτόν τον λόγο η Huawei κυκλοφόρησε το P Smart. Ένα smartphone με όλα όσα χρειάζεται ένας καθημερινός χρήστης. Προφανώς με μεγάλη Full View οθόνη (5.65 ιντσών). Αρκετά έξυπνο για να μπορεί να “καταλαβαίνει” τι θέλει ο ιδιοκτήτης του ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί, όπως η λειτουργία face smart beauty που ανιχνεύει και βελτιώνει τις ατέλειες του προσώπου για φανταστικές selfies. ενώ πολλές φορές μπορεί να εκτελεί κι εντολές χωρίς καν να το ακουμπάει.

Σκέψου το πιο απλό, που ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.

Προσπαθείς να βγάλεις selfie. Έχεις βάλει το καλό σου προφίλ και προσπαθείς να πατήσεις το κουμπί, αλλά μάταια! Αν δεν είσαι κιθαρίστας ή πιανίστας για να έχεις ανοίγματα στα δάχτυλά, δεν θα τα καταφέρεις όσο κι αν πιεστείς. Η λύση λοιπόν, σε αυτό το πρόβλημα είναι η λήψη της φωτογραφίας με μία απλή χειρονομία όπως ακριβώς έχει το P Smart. Χωρίς να ακουμπήσεις δηλαδή το κινητό, ΚΑΘΟΛΟΥ, Η νέα λειτουργία ελέγχου χειρονομίας θα σου λύσει τα χέρια.

Αυτό είναι μόνο ένα απλό παράδειγμα, για το πόσο έξυπνο μπορεί να είναι ένα οικονομικό κινητό. Φυσικά, δεν μένουμε μόνο. Μπαταρία αυτός ο άγνωστος! Πιο πάνω σου είπαμε ότι το P Smart μπορεί και μαθαίνει από τον τρόπο που το χρησιμοποιεί κάποιος. Αυτό σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή του (Kirin 659), το βοηθάει την μπαταρία να επιβιώσει και να σου κρατήσει περισσότερο.

Αν κάτσουμε και σου πούμε τι άλλο παίζει με το κινητό αυτό θα χρειαστεί να περάσεις ακόμα αρκετές ώρες διαβάζοντας. Πάλι καλά που τα παιδιά εκεί στη Huawei έχουν κάνει ωραία βιντεάκια για το P Smart

https://www.youtube.com/watch?v=HpH5XQJQkx0

“Φαντάσου το να το βλέπεις σε οθόνη Full…” NOT AGAIN!