Καμιά Χριστουγενιάτικη γιορτή δεν είναι ολοκληρωμένη, αν δεν έχει υπέροχα cocktails.

Μόνος ή με παρέα, σε σπίτι ή σε κάποιο μαγαζί, πάντα ένα cocktail θα συνοδέψει υπέροχα τη γιορτινή σου διάθεση και θα χρωματίσει τη βραδιά σου.

Εμείς εδώ πιστοί στη διάθεση των γιορτών, σας προτείνουμε 4 υπέροχους συνδυασμούς γεύσεων, που θα σας ενθουσιάσουν.

Jack Honey Classic

Γλυκάνετε τη διάθεσή σας, με μια πινελιά μέλι. Είναι η κλασική συνταγή με 40ml Jack Daniel’s Tennessee Honey, 20ml Vermouth Rosso και 2 δόσεις αρωματικά Bitter’s. Τα προσθέτουμε όλα στο shaker και ανακινούμε καλά.

Ρίχνουμε το περιεχόμενο σε ποτήρι Cocktail, γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο και επαπαναπροσδιορίζουμε το κλασικό.

Jack Honey Queen Bee

Σε ένα ποτήρι Balloon με πάγο προσθέτουμε, 40ml Jack Daniel’s Honey, 40ml Schweppes soda και 25ml Prosecco. Ανακατεύουμε καλά και για διακόσμηση, περνάμε μια φλούδα πορτοκαλιού.

Ό,τι πιο κοντά σε βασιλικό ποτό.

Jack Honey Smash

Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό. 

Εαν απολαμβάνετε τις ισορροπημένες γεύσεις τότε αυτό το cocktail θα σας αφήσει άφωνους. Ανακατέψτε 1 1/2 μεζούρα Jack Daniel’s Tennessee Honey, 1 1/2 μεζούρα Αpple Cider και 3/4 της μεζούρας χυμό λεμονιού. Η μετρημένη γλύκα του Apple Cider με την οξύτητα του λεμονιού απελευθερώνει την φρεσκάδα του μελιού και φέρνει το απόλυτο αποτέλεσμα γεύσης.

Jack Honey Bitter Lemon

Μέλι, λεμόνι και ουίσκι. Ένας συνδυασμός για easy going βραδιές που χαλαρώνουν τη διάθεση.

Μιξάρετε 50ml Jack Daniel’s Tennessee Honey και bitter lemon μέσα σε highball glass, που είναι γεμάτο με πάγο. Ανακατέυουμε καλά και γαρνίρουμε με μια φέτα λεμόνι.