Η Φούλαμ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα στράικερ Κώστα Μήτρογλου, στο επίσημο account του συλλόγου στο Λονδίνο, με φωτογραφία. Ταχύτατα το νέο ανέβαινε σαν είδηση και άρχισαν τα πρώτα σχόλια για τη μετακίνηση… 

Στις 17.31 (ώρα Ελλάδας) ανέβασε στη συνεχή ροή της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών, την είδηση της υπογραφής του Μήτρογλου στη Φούλαμ, η Mirror.

Στο κείμενο αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός «σνόμπαρε» τη Γουέστ Χαμ για τη Φούλαμ και υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 χρόνων.

Οι Βρετανοί εστιάζουν στο ρεπορτάζ των ελληνικών media και κυρίως σε αυτό του Nova Sport FM 94,6, που μετέδωσε πρώτο πως η συμφωνία είναι γεγονός και πως δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξει στη Γουεστ Χαμ.

Στο ρεπορτάζ της σελίδας HITC Sport, αναφέρεται πως για τον Έλληνα φορ είχαν ενδιαφερθεί οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ προσθέτουν πως στις τάξεις της Φούλαμ εντάσσεται ένας παίκτης που είναι απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα, όπως ο Μπερμπάτοφ, αλλά κάνει περισσότερη δουλειά στο γήπεδο.

Κάποια site προβλέπουν ήδη πως το στυλ Μήτρογλου ταιριάζει στην Premier League… 

 

Έμφαση δόθηκαν και στα εντυπωσιακά φετινά στατιστικά του! 

 

Το Sky News το μετέδωσε ως… σπουδαίο έκτακτο.

 

O Μάικλ Κοξ, γνωστός αθλητικός συντάκτης, φαίνεται πως δεν το ενστερνίζεται αυτό…

Μία κοπέλα επισημαίνει πως θα έπρεπε να τον πάρει η Άρσεναλ για αντικαταστάτη του Ζιρού, αλλά… δεν σκέφτονται!

Ένας άλλος ευχαρίστησε τον Θεό…

Μία άλλη κυρία,θεωρεί τα χρήματα της μεταγραφής πολλά. 

Για έναν φαν της Λιβέρπουλ η Φούλαμ κάνει καλή δουλειά. Αλλά αναρωτιέται αν θα είναι αρκετός εξαιτίας της φυγής Μπερμπάτοφ.

 

Εκτός, όμως, από τη φωτό της συμφωνίας με τη φανέλα στα χέρια, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μπλουζάκια με τον 26χρονο διεθνή κανονιέρη. Στα μπλουζάκια απεικονίζεται ο Μητρογκόλ να κάνει τον γνωστό πανηγυρισμό με τα πιστόλια και το σλόγκαν “Βang bang, he shoots them down”.