Η βρωμόστομη πιστολέρο Charlize Theron, ο τσαντίλας παράνομος Liam Neeson και ο γκαφατζής  αγρότης Seth MacFarlane κάνουν άνω-κάτω την Άγρια Δύση στο πιο αστείο trailer που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις κωμωδίες της φετινής χρονιάς  και που θα μας μάθει… «A Million Ways To Die In The West»!

Ένας δειλός αγρότης παίρνει πόδι από την κοπέλα του όταν κάνει πίσω σε μονομαχία με πιστολίδι. Εκείνη διαλέγει άλλον αλλά η τύχη του φαίνεται ότι του χαμογελά ξανά όταν σώζει -κατά λάθος βέβαια!- μία μυστηριώδη και πανέμορφη άγνωστη που θα τον βοηθήσει να μάθει να πυροβολεί και να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του. Κι ενώ αρχίζουν να ερωτεύονται, ο πρώην της ζόρικης ξανθιάς, ένας διαβόητος παράνομος, καταφθάνει ψάχνοντας εκδίκηση κι έτσι έρχεται η ώρα της κρίσης για τον αγρότη να δείξει πόσο τελικά θαρραλέος είναι και πως τα βγάζει κανείς πέρα στην Αγρια Δύση!

Ο Seth MacFarlane, δημιουργός του «Family Guy» αλλά και της ανατρεπτικής κωμωδίας «Ted» με ήρωα ένα… πρόστυχο αρκουδάκι που έσπασε τα ταμεία, επιστρέφει ως πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, με μια ξεκαρδιστική ταινία που δεν αφήνει τίποτα όρθιο από την μυθολογία των γουέστερν! Μαζί με την Charlize Theron, τον Liam Neeson, την Amanda Seyfried, τον Giovanni Ribisi, την Sarah Silverman αλλά και τον λατρεμένο Neil Patrick Harris/Barney Stinson του «How I Met Your Mother», σπάνε πλάκα στην θρυλική Αγρια Δύση με φονικές ατάκες, βρώμικο χιούμορ, και… αίμα!

Το «A Million Ways To Die In The West» θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες των ΗΠΑ, στις 30 Μαϊου.