Δεν είναι μια απλή σειρά. Είναι μια μανία των τελευταίων 3 χρόνων στη μικρή οθόνη, με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη, που δεν διστάζουν να ταχθούν σε έναν από τους οίκους του σήριαλ.

Και φυσικά το «Game of Thrones» είναι η σειρά αυτή με τις περισσότερες αλλαγές προσώπων, καθώς οι σφαγές δίνουν και παίρνουν σε κάθε επεισόδιο! Βάλτε κάτω να μετρήσετε πόσοι ήρωες και (ουσιαστικά) πρωταγωνιστές του «GoT» έχουν εξοντωθεί μέσα στις πρώτες τις 3 σεζόν.

Για αυτό, την ώρα που ο 4ος κύκλος, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Απριλίου, αυτό που βασανίζει τους περισσότερους τηλεθεατές είναι «ποιος θα γλιτώσει από τη λεπίδα του George R.R. Martin;».

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό με σιγουριά, ίσως μάλλον ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας των βιβλίων, ο οποίος όμως δεν διστάζει να… απειλεί τους πάντες. Δεν είναι τυχαία η φωτογραφία του, όπου κρατάει μια ταμπέλα που γράφει «να είστε καλοί μαζί μου ή ο Tyrion θα είναι ο επόμενος»!

Δες τις 17 φωτογραφίες που ακολουθούν από τον 4ο κύκλο του «Game of Thrones» για να πάρεις μια γεύση – και που ξέρεις, ίσως ο αγαπημένος σου ήρωας τη γλιτώσει.