Δηλαδή ρε γαμωτό δεν αντέχουμε την αλήθεια ούτε λίγο; Τόσο πολύ μας πονάει η πραγματικότητα όταν την εκφράζει κάποιος άλλος αντί για εμάς; Τι είπε δηλαδή ο Ντάισελμπλουμ ρε διάολε, είπε ότι όλος ο ξιπασμένος Νότος τρώει τα φράγκα που δανείζεται από τους κιμπάρηδες Βορείους, σε γυναίκες και πιότι. Δηλαδή δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρει ο Γερούν που είναι και σπουδαγμένος και ξέρεις εσύ αμόρφωτε κωλόβλαχε Νοτιοευρωπαίε που τρως τα ΕΣΠΑ που σου δίνει ο κύριος Ντάισελμπλουμ σε πουτάνες και πιώματα. 

Τώρα ντάξει τι έγινε που ένα πτυχίο του είναι μουσαντέ. Ο άνθρωπος είναι έξυπνος ρε τελευταίε. Αντί να τα τρώει στα κωλόμπαρα, σπατάλησε λίγο κεφάλαιο (από αυτό που του έχεις δημιουργήσει εσύ πληρώνοντάς τον για μια θέση που δεν τον ψήφισες – θες και ψήφο παρακατιανέ) για να πάρει ενα πλαστό πτυχίο να μπορεί να βρει μια δουλειά να βγάζει ένα μεροκαματάκι να ζει ήρεμα. Όχι τίποτα άλλο, άλλα βγήκε και το ίδιο το πανεπιστήμιο και τον έκανε ρόμπα. Σεβαστείτε ρε μαλάκες αντιευρωπαίοι τον άνθρωπο που παλεύει για το καλό όλης της Ευρώπης.

Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο συμπατριώτης Ευρωπαίος Γερούν, δεν το σκέφτηκε μόνος του γιατί ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ υπάρχουν και Έλληνες με λογική. Και μάλιστα νεολαίοι. Γιατί αυτός ο τόπος έχει λαμπρό μέλλον ρε. Για τσέκαρε σποτάκι της ΟΝΝΕΔ το 2012.

Εγώ είμαι με Γερούν και δεν το κρύβω. Γιατί ρε φίλε αν θες μια ενωμένη και αδιαίρετη Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να κοιτάζεις την αλήθεια κατάματα και να βελτιώνεσαι. Εσύ βλάχουρα Νότιε να αναγνωρίσεις ότι είσαι ένας τεμπέλης του κερατά που τρώει τα λεφτά του πολιτισμένου Βόρειου και κάνει τη ζωάρα του την ώρα που αυτός προσπαθεί να σε κάνει άνθρωπο δουλεύοντας ατελείωτα. Το αποδεικνύουν και οι στατιστικές άλλωστε.

Ή ΚΑΙ ΟΧΙ.

Στην τελική να σου πω και κάτι; Ο άνθρωπος είναι πολιτικός εγνωσμένης αξίας τόσα χρόνια και έχει δείξει ότι πείθει τον κόσμο τόσο της πατρίδας του όσο και όλης της Ευρώπης και το έργο του φαίνεται να αποδίδει κιόλας. Βέβαια σιγά σιγά και οι Ολλανδοί γίνονται λινάτσες και δεν εκτιμούν, αφού ο Γερούναρος από το 24,8% πήγε στο 5,7%, αλλά τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι δείχνουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στο έργο που έχει κληθεί να φέρει σε πέρας. Βέβαια δεν τον ψήφισαν γι’ αυτό αλλά τι σημασία έχει; Το θέμα είναι να γίνεται η δουλειά. 

Εννοείται ότι πρέπει να στηρίξουμε τον Γερούν στο λουτρό αλήθειας που έχει εξαπολύσει εναντίον των λαϊκιστών του Νότου και αν θέλεις τη γνώμη μου, κι εγώ ο ίδιος νιώθω ένοχος. Γιατί ενώ ο κύριος Ντάισελμπλουμ, αυτός ο τιτάνας της Ευρωπαϊκής διανόησης έχει δώσει τον ορισμό του Νότιου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, εγώ δεν ταιριάζω στην περιγραφή. Μήπως είμαι Φινλανδός ρε πούστη μου;

Τώρα εσείς οι κατσαπλιάδες οι Νότιοι που λέτε κάτι πίπες ότι και καλά η δήλωση ήταν ρατσιστική και σεξιστική ταυτόχρονα, τι να σας πω; Μόνο ότι είστε εχθροί της πατρίδας μου της Ευρώπης. Επειδή ο άνθρωπος τσουβάλιασε όλους τους Βόρειους ως εργατικούς και κιμπάρηδες, και όλους τους Νότιους σε ρέμπελους χαραμοφάηδες; Αλήθειες λέει! Και τι έγινε που η πολιτική πλέον από τους υψηλά ιστάμενους χωρίζει (ανοιχτά πια – και πολύ κρατηθήκαμε βρωμιαραίοι) την Ευρώπη σε πληβείους και πατρικίους, τι έγινε που οι γυναίκες στην Ευρώπη του Ντάισελμπλουμ τρέφονται από τα δανεικά που πρόσφεραν οι Βόρειοι στους Νότιους για να μπορούν οι τελευταίοι να γαμούν με την ησυχία τους;

Τι ήθελες να πει; Ότι παίρνονται οι άντρες αναμεταξύντωνε; Δεν μας είπε και αδερφές ρε. Φτωχομπινέδες, ζήτουλες, τεμπέληδες, αλκοολικούς, πουτανιάρηδες και καλοπερασάκηδες μας είπε σε αντίθεση με τους πολιτισμένους και εργατικούς συμπατριώτες μας της Βόρειας Ευρώπης. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Λοιπόν πειναλαίοι Νότιοι, αυτή είναι η Ευρώπη μας κι αν σας αρέσει. Αν θέλετε ισότητες, αντιρατσισμούς και δημοκρατίες να πάτε στο Ιράν. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι.