Αν σας λέγαμε πως είναι 19 χρόνων, δεν θα μας πίστευε κανείς. Οπότε είπαμε να μην το γράψουμε. Για τη Χριστίνα κλαίνε πολλά αγόρια ανά την Ελλάδα, αλλά και το γυναικείο βόλλεϊ, που έχασε κάποιες χιλιάδες εισιτήρια από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να το εγκαταλείψει.

Ιδρώνει, «χτυπιέται» και αυτή όπως όλοι μας… Στο γυμναστήριο που πηγαίνει, όμως! Φυσικά και είναι η attraction, φυσικά και τη στιγμή  που κάνει ραχιαίους συμβαίνουν ατυχήματα!

Βαριέται να περπατά σε πασαρέλες, αλλά όχι και στο στενό διάδρομο ενός αεροπλάνου που πετά στα 18.000 ποδιά. Μεταξύ μας και στα 30.000 πόδια να πάει, πάλι τα δύο δικά της θα κοιτάμε…

Και μεταξύ μας πάλι, αν πετύχουμε αυτήν την αεροσυνοδό, θα ζητήσουμε να παίξει πάλι το «σε περίπτωση αποσυμπίεσης μάσκες οξυγόνου θα πέσουν από…», προφασιζόμενοι πως δεν το καταλάβαμε.

Εκτός από το επάγγελμα της αεροσυνοδού, την ιντριγκάρει και ο τομέας του τουρισμού, τον οποιό και σπουδάζει. Και μόνο η εμφάνιση μιας κοινής φωτογραφίας με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα μπορούσε να στείλει ορδές τουριστών, για να θαυμάσουν το αρχαιοελληνικό κάλλος.

Ένας θεσσαλονικιός μπορεί να τη συναντήσει στο κέντρο της πόλης και να υποθέσει πως  η Irina Shayk είναι στην πόλη. (Η επόμενη σκέψη λογικά είναι «άρα ο πρόεδρος έφερε τον Christiano Ronaldo στην Τούμπα»). Το ίδιο μπορεί να υποθέσει και ο Αθηναίος που θα τη χαζεύει στη Γλυφάδα.

Ο λαός που την ακολουθεί στους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram την αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία.

Ο διάλογος που σκαρφίστηκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι…
-Θυμωσες;
-Οχι!
-Πολυ;
-Ναι
…κέρδισε 388 Retweets και φυσικά αντιγράφτηκε και «έπαιξε» σε όλο το διαδίκτυο.

Γιατί μας αρέσει;  
Είναι θηλυκό και της αρκεί μια μάτια για να αναστατώσει το σύμπαν σου. Και το ξέρει.
Είναι μαγκάκι… Και του σταρακιού (sic) και του 12ποντου.
Είναι ακομπλεξάριστη.
Είναι Θεσσαλονικιά.
Τέλος.