Πιο όμορφη και πιο διαβολική από ποτέ, η κακιά μάγισσα Angelina Jolie, κάνει τα ξόρκια της στο νέο trailer του «Maleficent», την σκοτεινή εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης, με την Lana Del Rey να παρέχει το υπoβλητικό , στοιχειωτικό soundtrack, τραγουδώντας «Once Upon A Dream».

Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, η κακιά μάγισσα του διάσημου παραμυθιού… δεν ήταν και τόσο κακιά! Και αυτή η φαντασμαγορική παραγωγή, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξετυλίγοντας την ιστορία από την αρχή, αυτή τη φορά από την οπτική της σατανικής Maleficent. Που κάποτε ήταν μια καλόκαρδη και γενναία κοπέλα η οποία υπερασπίστηκε τον τόπο της από έναν εισβολέα βασιλιά και τον στρατό του.

Μια βαριά προδοσία όμως, έκανε πέτρα την καρδιά της και διψασμένη για εκδίκηση καταριέται τη νεογέννητη διάδοχο του βασιλιά, την πριγκίπισσα Aurora. Καθώς το κορίτσι μεγαλώνει, η Maleficent αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η Aurora ίσως να κρατά το κλειδί για να έρθει και πάλι η ειρήνη στο βασίλειο αλλά και το πολυπόθητο ευτυχισμένο τέλος στην ιστορία της ίδιας της Maleficent.

Μαγεία, δράση, μυθικά πλάσματα και μία υπέροχη Angelina Jolie όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, κυριαρχούν στο  νέο εντυπωσιακότατο trailer της ταινίας που αναμένεται να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 29 Μαϊου.