Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι…

Και συνεχίστηκαν έτσι…

Είναι λοιπόν προφανές ότι ο σωτήρας μας είναι τριφυλλάρα γι’ αυτό κι εμείς αποκαλύπτουμε 10+1 πράγματα που θα κάνει ο Αρτέμης όταν αγοράσει την Πανάθα.
 

1) Θα μετονομάσει τη «Θύρα 13» σε «Θύρα 13 εκατομμύρια + ΦΠΑ»

2) Θα απαλλοτριώσει τη ΓΑΔΑ και θα χτίσει στην Αλεξάνδρας νέο γήπεδο 180.000 θέσεων. Η ατμόσφαιρα θα δονείται από το σύνθημα: «Τη σήμερον ημέρα ο Σώρρας δεν κωλώνει…»(την ξέρετε τη συνέχεια)

3) Θα ξεκινήσει διαγωνισμό μεταξύ Στραματσόνι και Αντωνίου για το ποιος μπορεί να ξοδέψει περισσότερα σε μεταγραφές. Ο νικητής θα κερδίσει μια BMW αξίας 45.000 ευρώ.

4) Θα αγοράσει από τον Καπετάνιο την Παιανία και θα την μεταμορφώσει σε βιότοπο για κορμοράνους.

5) Θα βάλει τον Τάσο Μητρόπουλο να τραγουδήσει «Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος» στη σέντρα της Λεωφόρου και θα το μεταδώσει μέσω δορυφόρου σε όλη την υφήλιο. (βάλε και τον Καραπαπά κύριε Αρτέμη και υπόσχομαι να θυσιάζω κάθε μέρα στο Δωδεκάθεο!)

6) Θα φέρει Μέσι και Ρονάλντο με την ίδια εγγυητική που έδωσε και για να ξεχρεώσει την πατρίδα. Αφού έρθουν θα ορκιστούν στον Ελλάνιο Χατζηπαναγή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

7) Θα κάνει τη φανέλα της Πανάθας χιτώνα, κι έτσι οι παίκτες θα υπερέχουν αεροδυναμικά έναντι των αντιπάλων. 

8) Πριν από κάθε αγώνα θα κάνει θυσίες στους θεούς για να δώσουν δύναμη. Όπως η Μπενφίκα έχει τον αετό που τριγυρνάει το γήπεδο, η Πανάθα θα έχει μια κατσικούλα που θα θυσιάζεται και μετά θα δίνεται παϊδάκια σε έναν τυχερό οπαδό.

9) Ο Παναθηναϊκός θα αρχίζει το πρωτάθλημα με 18 βαθμούς αβάτζο, από βαθμολογία που προέκυψε μετά από πώληση αρχαίας ποδοσφαιρικής τακτικής.

10) Θα αγοράσει την Μάντσεστερ Σίτι για να στέλνει δανεικούς.

10+1) Θα αντικαταστήσει τις διαφημιστικές πινακίδες με αγαλματάκια από τα τουριστάδικα στην Πλάκα και μετά το τέλος των αγώνων θα τα πουλά σε δημοπρασία.