Οι 12 Pre-Christmas διαγωνισμοί του Δεκεμβρίου, αναμένεται να γραφτούν στην ιστορία των ίντερνετς, ως οι πιο ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ έβερ (Άγιε Βασίλη, μάθε μπαλίτσα…), αφού το Provocateur σε συνεργασία με το CU Around ετοιμάζουν μια Χριστουγεννιάτικη πανδαισία που όμοιά της δεν έχεις ματαδεί (αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας και τα σχετικά…).

Η φάση έχει ως εξής: Οι Προβοκάτορες θα εισβάλλουν κάθε μέρα (για 12 ημέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά) στα γραφεία του CU και θα σε καλούν να απαντήσεις σε 12 αναπάντητες ερωτήσεις (εντός 24 ωρών). Μέχρι και στο Google να ψάξεις, απαντήσεις δεν θα βρεις. Το λέμε. Το εννοούμε. 

Πιο λιάνα; Οι ερωτήσεις θα ‘ναι φουλ “από μέσα”. Γι’ αυτό αναγνώστη κλείσε τα μηχανάκια αναζήτησης, γιατί τα ερωτήματα που θα σκάνε ανά μέρα θα ‘ναι πέρα για πέρα κουλά κι εσύ θα πρέπει να πέσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά.


Oι συντάκτες του Provocateur Πέτρος Ντόκος και Νίκος Ράπτης θα σε ρωτάνε μια βιντεοερώτηση κάθε μέρα απ’ τη σελίδα του Provocateur στο Facebook. Έχεις 24 ώρες περιθώριο, ώστε να απαντήσεις σωστά στην κάθε ερώτηση (βοήθειες γιοκ). Επειδή δεν παίζει να πετύχεις το σωστό, είπαμε, όποιος πέσει πιο κοντά και το γράψει στα σχόλια, ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Γκέγκε; 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ;
1. Μια δωροεπιταγή 100€ από τα Praktiker για έναν 1 τυχερό
2. 1 διπλό εισιτήριο από Πειραιά προς Πάρο με επιστροφή από τη Blue Star Ferries
3. 10 ροφήματα & 2 θερμός σε 3 νικητές, από τα ΜIKEL
4. Μια δωροεπιταγή 100 € από τα Factory Outlet Αθήνας
5. 1 γεύμα Simply Burger για 4 άτομα
6. 5 διπλά εισιτήρια Odeon & Ster Cinemas για 5 νικητές για όπoια ταινία προτιμούν
7. 1 τατουάζ δωρεάν έως 150€, από τα Sake Tattoo (ή έκπτωση 150€ σε τατουάζ μεγαλύτερης αξίας) 
8. 6 μεγάλες πίτσες για 1 νικητή από την Domino’s Pizza
9.
Δωρεάν δωμάτιο για 2 νικητές και την παρέα του από το Adventure Room (Αθήνα) + Δωρεάν δωμάτιο για 2 νικητές και την παρέα του, από το Locked (Θεσσαλονίκη)
10. 2 συσκευασίες με διάφορα προϊόντα από τα Sephora
11. Μία διπλή πρόσκληση για όποια συναυλία θέλεις για το Fuzz (Αθήνα) + Mία διπλή για το FIX –Factory of Sound- (Θεσσαλονίκη)
12. 5 GB από το CU για την πάρτη σου

Και γιατί με το 1+1 του CU Around και τα σπας και την βγάζεις και το ζεις, αλλά και κουλτουριάζεις

Ετοιμάσου να στύψεις την κούτρα σου και να μας πεις “Πόσα κιλά κόκκοι καφέ Μικέλ καταναλώνονται τη μέρα;” ή “Πόσες κρεμάστρες υπάρχουν στο Factory του Αεροδρομίου;” κι άλλα τέτοια κουλά. 

Συντονίσου στα Facebook του Provocateur και του Vodafone CU από 16 Δεκεμβρίου, βάλε ταλέντο και κέρδισε αυτά που γουστάρεις. Στο χέρι σου είναι, αφού…

Τσιρς. kiss

Όροι Συμμετοχής

1.       Νικητής ανακηρύσσεται όποιος βρει τη σωστή απάντηση ή πλησιάσει στη σωστή απάντηση περισσότερο από κάθε άλλον συμμετέχοντα στα σχόλια κάτω απ’ το post στη σελίδα του Provocateur πρώτος.
2.       Σε περίπτωση 2 ή παραπάνω νικητών όταν το δώρο είναι 1, θα γίνεται κλήρωση.
3.       Κάθε συμμετέχων μπορεί να κερδίσει 1 από τα παραπάνω δώρα. 
4.       Για την παροχή του δώρου απαιτείται η αποστολή των Προσωπικών Στοιχείων του Νικητή (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Τηλέφωνο) και για την εξαργύρωσή του η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Επίσης:
a.       Praktiker: ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει τη δωροεπιταγή μόνο από το κατάστημα Praktiker το οποίο θα έχει δηλώσει ότι επιθυμεί
b.      Blue Star Ferries: το 1 διπλό εισιτήριο από Πειραιά προς Πάρο με επιστροφή είναι οικονομικής θέσης και ισχύει έως 30/06/2017 εκτός περιόδου Πάσχα (08/04/17-23/04/2017)
c.       Factory Outlet: ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει τη δωροεπιταγή μόνο από το κατάστημα Factory Outlet το οποίο θα έχει δηλώσει ότι επιθυμεί
d.      Simply Burgers: ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώσει το γεύμα του μόνο από το εστιατόριο Simply Burgers το οποίο θα έχει δηλώσει ότι επιθυμεί
e.      Odeon/Ster: τα εισιτήρια ισχύουν για προβολές έως και 14/5/2017
f.        Dominos: Ο νικητής δικαιούται 6 πίτσες 8 κομματιών. Η προσφορά δεν ισχύει για τα καταστήματα Mediterranean Cosmos & Δροσιά
g.       FUZZ/FIX: Οι προσκλήσεις ισχύουν για συναυλίες έως και 31.3.2017