Η αισθητική της νέας συλλογής των M&S για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ’16 έχει ανανεωθεί, αποτυπώνοντας τις μεγαλύτερες διεθνείς τάσεις. Η κομψότητα των layers σε μία κολακευτική παλέτα χρωμάτων απεικονίζει την ωριμότητα της συλλογής, που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο ύφος. 

Τα Marks & Spencer συνεχίζουν να επενδύουν και αυτή τη σεζόν στο μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τα πολυτελή υφάσματα και τη σημασία στη λεπτομέρεια.

Οι τάσεις των M&S για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘16

The Big Easy

Η απλότητα συναντά την πολυτέλεια, σε φυσικές αποχρώσεις αλλά και ζωηρό λευκό, τα θολά μοτίβα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις ραφές, δίνοντας νέα διάσταση στην κομψότητα.

Metropolis

Μια μοντέρνα ματιά στην τάση του layering που βασίζεται στην κομψή & minimal αισθητική, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη, καθημερινή θηλυκότητα.

Romantic Explorer

Σκουρόχρωμα floral μοτίβα και αποχρώσεις του χακί συνδυάζονται με δερμάτινα στοιχεία, δημιουργώντας γοητευτικές αντιθέσεις. Τα φορέματα ξεχωρίζουν για την πολυτελή υφή και την άνετη γραμμή τους.

Eccentrics

Ζακάρ, κοσμήματα & επιβλητικά μοτίβα, δημιουργούν προσεγμένο και εκκεντρικό στιλ.

Into The Night

Το βελούδο & η δαντέλα, αγκαλιάζουν το σώμα και προσδίδουν λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις.

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Η νέα συλλογή εσωρούχων Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘16 αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση του all time classic, συνδυάζοντας κλασικά σχέδια με μοντέρνα υφάσματα. Το απαλό βελούδο, η περίτεχνη δαντέλα και οι σπορ λεπτομέρειες επαναπροσδιορίζονται μέσα από καινοτόμα υφάσματα και τεχνικές κατασκευής, για ένα άκρως θηλυκό αποτέλεσμα.