Το Noxzema, Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, μας καλεί όλους με το σύνθημα “Wave Up Hellas”, να φτιάξουμε το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης που θα εμψυχώσει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας!

Το κύμα αυτό έχει αρχίσει ήδη να δημιουργείται δυναμικά με περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, φωτογραφίες και video που έχουν ανέβει στο site Waveuphellas. Όλες οι φωτογραφίες και τα videos που θα ανέβουν στο site θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί το video που θα συνοδεύσει την Εθνική μας Ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες και θα της ευχηθεί καλή επιτυχία! Όλοι εμείς θα είμαστε πρωταγωνιστές στο video που θα εμψυχώσει την Εθνική μας στη Βραζιλία και θα τη γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

Ένας μήνας έμεινε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ας μη χάνουμε λοιπόν χρόνο! Ας συμμετέχουμε όλοι, για να φτιάξουμε μαζί το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης για την Εθνική μας Ομάδα! Ο τρόπος είναι πολύ απλός:

  •  Μπείτε στο site www.waveuphellas.gr
  • Σύνδεθείτε μέσω του Facebook ή Instagram λογαριασμού σας ή κάνετε εγγραφή μέσω
  • Ανεβάστε το δικό σας «κύμα» υποστήριξής για την Εθνική μας: τραβήξτε και ανεβάστε μια φωτογραφία σας ή ακόμα καλύτερα ένα σύντομο video που κάνετε «κύμα» (απλά σηκώστε τα χέρια ψηλά) ή και οποιαδήποτε άλλη κίνηση υποστήριξης! Κάντε το κύμα ακόμα μεγαλύτερο ανεβάζοντας φωτογραφίες ή video μαζί με την παρέα σας να κάνετε κύμα. Υπάρχουν και έτοιμα μηνύματα στο site αλλά τι καλύτερο από το να δει η Εθνική μας μηνύματα υποστήριξης που έχουμε φτιάξει εμείς οι ίδιοι με φαντασία και πολύ θετική ενέργεια!
  • Κάντε share τη συμμετοχή σας στο Facebook και καλέστε τους φίλους σας να συμμετέχουν για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το κύμα υποστήριξης
  •  Μην ξεχνάτε, ότι όλοι όσοι ανεβάσουν το κύμα υποστήριξής τους στο site, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για μοναδικά δώρα!

Αγκαλιάζουμε την Εθνική μας Ομάδα Υδατοσφαίρισης και ευχόμαστε όλοι μαζί καλή επιτυχία με ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης!

#WAVEUPHELLAS by Noxzema