Η διαχείριση των social media για ένα προϊόν, δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου. Πόσο μάλλον στο twitter, που σε αντίθεση με το facebook επικρατεί η αλληλεπίδραση, και δεν αρκεί να γράφεις κάτι χωρίς να μιλάς σε κανέναν. Στη χώρα μας, οι τακτικοί χρήστες του twitter είναι σχετικά λίγοι και αυτός είναι ο λόγος που οι εταιρίες δεν δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας τους στα social media. Έτσι καταλήγουν να είναι απλά μερικοί απρόσωποι λογαριασμοί που στο τέλος της ημέρας δεν αποφέρουν και κανένα κέρδος. 

Υπάρχει όμως κάποιος που κάνει δυνατό παιχνίδι στο τουίτερ και αυτός είναι το DUOGreece. 

Τσέκαρε πώς ενθάρρυνε όσους έδιναν πανελλήνιες…

Αλλά και πώς θυμήθηκε την επέτειο της κατάκτησης του Euro από την Εθνική μας ομάδα…

Τη φάση με το DUOGreece την πήρα χαμπάρι πριν από αρκετούς μήνες όταν είχα γράψει κάτι στο τουίτερ σχετικό με το σεξ και ξαφνικά είδα μια απάντηση του DUOGreece που με έκανε να γελάσω πολύ. Κάπου εκεί αναρωτήθηκα πόσο παράξενο είναι που μιλάω με ένα προφυλακτικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι χρήστες του τουίτερ φημολογείται ότι δεν κάνουν σεξ (φήμες μόνο). Καταδικάζω τη φημολογία, εγώ και όλος ο τουιτερόσμος υποθέτω…Κάπου εκεί κέρδισε τον σεβασμό μου.

Το ακάουντ του DUOGreece έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και όλου του κόσμου στο τουίτερ. Αλλά όταν παίζεις τέτοια μπάλα, πώς να μη σε σέβονται;

Αυτό που χαρακτηρίζει τον γαμάτο λογαριασμό του DUOGreece είναι οι απαντήσεις. Όλο το ζουμί της υπόθεσης κρύβεται εκεί. Όπου δεις να μιλούν για σεξ σίγουρα το DUOGreece θα είναι εκεί για να κάνει παιχνίδι. Όποιος το έχει δει στις ειδοποιήσεις του καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ

Ναι αυτό εννοώ. Στο twitter o τύπος του χιούμορ που συνηθίζεται είναι αρκετά διαφορετικός από αυτό που βλέπεις στο facebook. Όχι δεν είναι εξυπνότεροι εκεί, απλά η όλη φάση μοιάζει σαν κλειστή κοινωνία στην οποία τρολάρει ανελέητα ο ένας τον άλλον. Επίσης η ανωνυμία κυριαρχεί. Βασικός λόγος για να κάνεις twitter. Λέμε τώρα…

Με αυτό τον τρόπο ευδοκιμεί και το παιχνίδι που συνεχίζει να παίζει το DUOGreece και δεν κολλάει πουθενά. Γιατί όπου η φάση κολλάει, Insert DUO to continue, Game on και απόλαυσε την εύκολη εφαρμογή, τις ιδιαίτερες γεύσεις, και την ασφάλεια με τα 8 πιστοποιητικά ασφαλείας.

Αν πιστεύεις ότι είμαστε υπερβολικοί σε όσα λέμε, μπορείς να ρίξεις ένα τσεκάρισμα στον λογαριασμό του DUOGreece και να διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια πόσο γαμάει καλή είναι η διαχείριση και πόσο έξυπνο το χιούμορ που κάνουν.

Και αφού ρίξεις το γέλιο σου σαν άνθρωπος, στο ίδιο ακάουντ θα δεις την νέα καμπάνια DUO, που λανσάρει την ποικιλία των 10 διαφορετικών τύπων προφυλακτικών, δίνοντας μεγάλη βάση στην άνεσή, στην αντοχή και στην προστασία σου. Αφενός γιατί σε θέλουν νικητή μετά το τέλος του παιχνιδιού και αφετέρου γιατί κρατούν και δεν θέλουν να χάσουν σε καμία των περιπτώσεων τα σκήπτρα που έχουν στον χώρο του ερωτικού gaming. 

Πάντως, αν ξέρεις κανέναν άλλο λογαριασμό εταιρίας στο twitter που να είναι τόσο ακομπλεξάριστος, να μας το πεις να κάνουμε και σε εκείνον ένα αφιέρωμα ρε διάολε!