Shine οn από τα αγαπημένα μας προϊόντα ORZENE!

Ο hair expert του Orzene Βασίλης Μπουλούμπασης και η λαμπερή Ελένη Τσολάκη στο νέο απολαυστικό video, μας δίνουν συμβουλές ομορφιάς, αλλά και τη λύση για οικονομία και πρακτική χρήση στο σπίτι!

Μας παρουσιάζουν λοιπόν τις νέες συσκευασίες σαμπουάν 750ml με αντλία!

Το ORZENE ΜΠΥΡΑΣ, απαντά στην ανάγκη της αγοράς για μεγαλύτερη πρακτικότητα, οικονομικότερη χρήση και περιβαλλοντική ευαισθησία, με τις νέες αυτές συσκευασίες.

Οι αγαπημένες σειρές Orzene, για κανονικά, λιπαρά και ξηρά μαλλιά (τα ξηρά είναι νέο λανσάρισμα στη συγκεκριμένη συσκευασία), εμπλουτίζονται με 3 πρακτικές και οικονομικές συσκευασίες 750ml, καθώς και δύο ανταλλακτικά pouches των 750ml στα αντίστοιχα variants (κανονικά, λιπαρά)!

Αποτελούν την απόλυτη λύση για όλη την οικογένεια, καθώς και την ιδανική συσκευασία για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Παράλληλα, η αγαπημένη μας μάρκα δίνει τη δυνατότητα σε 1 τυχερή να κερδίσει μια μοναδική θεραπεία στο Hiltonia Spa, που περιλαμβάνει ένα ολιστικό μασάζ, καθώς και πρόσβαση στις εσωτερικές εγκαταστάσεις του spa!

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο βίντεο μέσα από τη σελίδα του ORZENE στο FB

Γιατί το Orzene είναι κοντά στη γυναίκα του σήμερα και καλύπτει κάθε της ανάγκη!

Σχετικά με το Orzene:
Το ORZENE του ομίλου Σαράντης εδώ και χρόνια φροντίζει τις γυναίκες προσφέροντας προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τα μαλλιά. Πρόκειται για τα αγαπημένα σε όλους μας προϊόντα μπύρας, με το πολύ χαρακτηριστικό άρωμα που φέρνει στο μυαλό όλων υπέροχες  αναμνήσεις!
Το ORZENE έρχεται και πάλι να μας προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα για τις γυναίκες: Φροντίδα, ενυδάτωση, αναδόμηση, λάμψη, και βέβαια προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών.