• Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ο κνησμός, η αίσθηση τραβήγματος και η ερυθρότητα είναι σημάδια της υπεραντιδραστικότητας του τριχωτού της κεφαλής, η οποία πλήττει πάνω από το 44% των ανθρώπων. Επιπλέον, το 29% αναφέρει ότι έχει ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

Η ευαισθησία αυτή δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, αφού το τριχωτό της κεφαλής είναι γεμάτο με αιμοφόρα αγγεία και νεύρα. Η παραμικρή επαφή ή αλλαγή στο περιβάλλον, το έντονο στρες ή οι διαταραχές στη διατροφή αποτελούν αιτίες δημιουργίας φλεγμονής και δυσφορίας.

  • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VICHY

Η VICHY, με 40 χρόνια εξειδίκευσης στο τριχωτό της κεφαλής και χάρη στην πολυετή εξειδίκευση της και πρωτοπορία τοποθετεί τα προβλήματα του τριχωτού στο επίκεντρο της προσοχής και παρουσιάζει τα ULTRA Καταπραϋντικά Σαμπουάν Dercos. Πρόκειται για έναν πυρήνα ρυθμιστικών ενεργών συστατικών που στοχεύει στην ανακούφιση από την ενοχλητική αίσθηση καψίματος και στην ενίσχυση της άμυνας του τριχωτού της κεφαλής.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ VICHY: SENSIRINE, ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ

Πρόκειται για ένα μη ιονικό επιφανειοδραστικό που αποτελεί βασικό παράγοντα μείωσης της αίσθησης δυσφορίας. In vivo μελέτες έδειξαν πως αντιμετωπίζει άμεσα τον κνησμό, το τσούξιμο και την αίσθηση καύσου. Σύμφωνα με τις δερματολογικές μελέτες η φαγούρα βελτιώνεται κατά 74% από την πρώτη κιόλας χρήση, αγγίζοντας το 96% μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης. Ταυτόχρονα, το τσούξιμο βελτιώνεται εξίσου αισθητά από τα πρώτα κιόλας λουσίματα.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ: ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ

Η άλλη ονομασία της βιταμίνης Β5 είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητά της να ενισχύει την τρίχα. Τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά, πιο δυνατά και πιο υγιή, αφού ενυδατώνει και αναδομεί καταπραΰνοντας το τριχωτό της κεφαλής.

Το Ultra Καταπραϋντικό σαμπουάν Dercos είναι διαθέσιμο σε δύο φόρμουλες, ειδικά σχεδιασμένες να επιλύουν τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, καταπραΰνοντας άμεσα και σε βάθος.

DERCOS ULTRA – ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το Sensirine και η Πανθενόλη ενισχύονται από τη βιταμίνη Cg, ένα παράγωγο της βιταμίνης C, η οποία έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντι-σμηγματορροϊκές ιδιότητες. Η ισορροπία των λιπιδίων αποκαθίσταται και το τριχωτό της κεφαλής καθαρίζεται. Με υφή τζελ, το ULTRA Καταπραϋντικό Σαμπουάν για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά δεν περιέχει σιλικόνη, χαρίζοντας έτσι ανάλαφρη αίσθηση καθαρότητας. Η αίσθηση αυτή εντείνεται χάρη στο άρωμα φρεσκάδας των λευκών ανθών, των εσπεριδοειδών, του σανταλόξυλου και του μόσχου.

DERCOS ULTRA – ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Στον πυρήνα της φόρμουλας, το Sensirine και η Πανθενόλη συνδυάζονται με το τονωτικό έλαιο βερίκοκου και τη γλυκερίνη, που συγκρατούν το νερό στην κεράτινη στοιβάδα και αποκαθιστούν την ισορροπία του αλλοιωμένου επιδερμικού φραγμού. Η αφυδάτωση επιβραδύνεται, η ξηρότητα καταπραΰνεται και η δυσφορία εξαφανίζεται. Με απαλή κρεμώδη υφή, το ULTRA Καταπραϋντικό Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά αναδύει ένα μεθυστικό άρωμα λευκών ανθών και καρυκευμάτων με νότες ροδάκινου και κεχριμπαριού, για απόλυτη αίσθηση απαλότητας.