Η σειρά αποσμητικών του Noxzema διευρύνεται,παρουσιάζοντας δύο νέα προϊόντα, το Total Protect+ Fresh Touch για τη γυναίκα και το Total Protect+ Fresh Power για τον άντρα, με καινοτόμο σύνθεση, για σίγουρη προστασία και άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. 

Τα δύο νέα αποσμητικά Total Protect+ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες του κάθε φύλου, απαντώντας στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, αλλά και του άντρα, ώστε να είναι οι απαραίτητοι σύμμαχοι στη γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητά τους. Διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Double Deo για σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε. Το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Double Deo Technology εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και παράλληλα ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Επιπλέον, το άρωμα του κάθε προϊόντος είναι ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο και τον ανδρικό ιδρώτα. 

Όπως και όλα τα αποσμητικά τις σειράς Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην ειδική σύνθεσή τους με 0% οινόπνευμα, είναι φιλικά με την επιδερμίδα και δε δημιουργούν ερεθισμούς. Επιπλέον, διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια. 

NOXZEMA TOTAL PROTECT+ FRESH TOUCH για τη γυναίκα

Το νέο αντιιδρωτικό αποσμητικό Roll-on Noxzema Total Protect+ Fresh Touch αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία. Το αποσμητικό Noxzema Total Protect+ Fresh Touch έχει άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο ιδρώτα και σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Double Deo, εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας, προσφέροντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητα μιας γυναίκας.

NOXZEMA TOTAL PROTECT+ FRESH POWER 

Το αντιιδρωτικό αποσμητικό Roll-on Noxzema Total Protect+ Fresh Power διαθέτει το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Double Deo Technology για να προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία για σιγουριά όλη μέρα. Με αρρενωπό άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον ανδρικό ιδρώτα, ο άντρας μπορεί να απολαμβάνει ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας ότι και αν κάνει μέσα στην ημέρα του. Το Noxzema Total Protect+ Fresh Power είναι δερματολογικά ελεγμένο και φιλικό με την επιδερμίδα, δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν αφήνει λευκά σημάδια.

Η νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Total Protect+ έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για σίγουρη φροντίδα, προστασία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και φροντίδας, συνδυάστε τα αποσμητικά 

Noxzema με τα αφρόλουτρα της σειράς Noxzema Bath Care. 

ΣΕΙΡΑ NOXZEMA TOTAL PROTECT+ 

ΝΟΧΖΕΜΑ TOTAL PROTECT+ FRESH TOUCH
Συσκευασία Roll-on γυάλινο, 50ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: 4,42

ΝΟΧΖΕΜΑ TOTAL PROTECT+ FRESH POWER
Συσκευασία Roll-on πλαστική 50ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: € 4,42