Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάλεσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για ένα μπασκετάκι σε ανοιχτό γήπεδο, χωρίς να αναμένουν μεγάλη ανταπόκριση. Λίγες ώρες μετά, στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, 2.500 άνθρωποι περίμεναν να τους θαυμάσουν από κοντά. Φέτος, κι αφού κατάλαβαν ότι αρκετοί δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί λόγω υποχρεώσεων, αποφάσισαν να το κάνουν πιο οργανωμένα.

Τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στα στούντιο του OTE TV για μία συζήτηση με τον Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή Pick N Roll και εκεί βρέθηκε το Provocateur (και άλλα μέσα) για να πάρουμε κι εμείς λίγο από άρωμα NBA. 

Αν και τα αδέρφια άργησαν λίγο και έτσι οι ερωτήσεις που τους έγιναν ήταν πολύ λιγότερες από όσες θα θέλαμε, είναι γεγονός πως τα (λίγα) που μας δήλωσαν ήταν αρκετά ενδιαφέροντα. 


Συμφώνησαν και οι δύο πως πλέον αποτελούν πρότυπα για τα νέα παιδιά κι έτσι νιώθουν την υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν τον κόσμο και να δώσουν το καλό παράδειγμα. Ύστερα χαριτολογώντας σχολίασαν το γεγονός πως ενδέχεται σε λίγα χρόνια η εθνική Ελλάδας να έχει 3-4 Αντετοκούνμπο στο ρόστερ υποστηρίζοντας πως σκοπεύουν να κάνουν “δυναστεία”. Ενώ στο τέλος της συζήτησης ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στήριξης προς τους πρόσφυγες.

Κάπου εκεί η συζήτησή μας έληξε καθώς τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενα, ωστόσο η περιποίηση του OTE TV μόλις άρχιζε, αφού έξω από τα στούντιο μας περίμεναν εξαιρετικά εδέσματα και αναψυκτικά. Πόσο κρίμα που κάνω δίαιτα

Το ΕΚΟ Antetokounbros Streetball Event 2016, που παρουσιάζει το eurohoops.net θα πραγματοποιηθεί Απρίλιο & Μάιο στο Ηράκλειο Κρήτης, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του OTE TV και την τηλεοπτική κάλυψη των καναλιών OTE SPORT.

Τo Eurohoops.net, κορυφαίο site για το μπάσκετ στην Ευρώπη, με 6 γλώσσες κυκλοφορίας, είναι ο επίσημος Global Media Partner της Ευρωλίγκας και το διαδικτυακό “σπίτι” του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που διατηρεί το επίσημο Blog του σε όλες τις εκδόσεις του διεθνούς portal.

Ο OTE TV μεταδίδει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τους αγώνες του NBA, στα κανάλια OTE SPORT.