Με τον τρίχρονο γιο του ανέβηκε στο πόντιουμ ο «κορυφαίος παίκτης του 2013», για να παραλάβει τη «χρυσή μπάλα» από τον Pele. Ο Cristiano Ronaldo βουρκωμένος αφιέρωσε το βραβείο στον γιο του, την Irina Shayk, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Eusebio και τον Nelson Mandella.

5. Το γκολ εναντίον της Barcelona στον τελικό του 2011

Ο Cristiano Ronaldo σημειώνει το νικητήριο γκολ εναντίον της Barcelona, κερδίζει τον πρώτο τίτλο έπειτα από χρόνια κυριαρχίας των Καταλανών.

Το συγκεκριμένο τρόπαιο είχε να το σηκώσει παίκτης της Βασίλισσας 17 χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=BbSELlFe5Xw

 

4. Η παρουσίαση του στη Ρεάλ Μαδρίτης

80.000 κόσμου βρίσκεται στην παρουσίαση του CR7 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για να καλωσορίσουν τον νέο Βασιλιά. Η μετακίνηση κόστισε περίπου 100 εκ. ευρώ και ετήσιες αποδοχές για τον ίδιο κοντά στα 14,3 εκ. ευρώ.

Τη φανέλα με το νο.9 δίνει στον Πορτογάλο ο εμβληματικός Alfredo di Stefano.

 

3. «Το καλύτερό μου γκολ»

11 Μαρτίου 2009. Στο «θέατρο των ονείρων», ο Κριστιάνο δίνει μια ονειρεμένη παράσταση εναντίον των… μισητών συμπατριωτών του, των «δράκων» της Πόρτο. Οπλίζει από τα σαράντα μέτρα και η μπάλα στο επόμενο δευτερόλεπτο βρίσκεται στα δίχτυα των Πορτογάλων. Στις δηλώσεις που κάνει αργότερα , ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβώνας δηλώνει πως είναι το καλύτερό του γκολ!

https://www.youtube.com/watch?v=HAi6fTVsKZ0

 

2. Η κατάκτηση του Champions League

Το 2008 σηκώνει το πιο βαρύ τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο στην υφήλιο. Στη Μόσχα, έπειτα από ένα δραματικό ματς, η Manchester κερδίζει τον εμφύλιο από την Chelsea!

https://www.youtube.com/watch?v=yRAw5w3wWc0

 

1. Όταν το σήκωσε για πρώτη φορά

Την ίδια χρονιά, κερδίζει από τον Lionel Messi το βραβείο του «παίκτη της χρονιάς». Από τότε το έχανε πάντα από τον συγκεκριμένο. Μέχρι και φέτος.