Πολλά και αξιόλογα ήταν τα gadgets που είδαμε το 2013. Smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα γκατζετάκια ξεχώρισαν την χρονιά που αφήνουμε σιγά-σιγά για να περάσουμε στο 2014.

Του Γιάννη Καρακατσάνη

PlayStation 4 

Η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών που φτιάχτηκε ποτέ και την οποία περίμεναν διακαώς οι gamers σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η παιχνιδομηχανή εξαντλήθηκε τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας της στη χώρα μας. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν τα παιχνίδια της αρεσκείας τους μέσα από μια φανταστική σειρά διαθέσιμων τίτλων, με εκατοντάδες ακόμη παιχνίδια να βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

 

iPad Air 

Τα καλύτερα tablet της αγοράς που είδαμε το 2013. Η Apple παρουσίασε το iPad Air και το iPad mini Retina. Το iPad Air είναι το ταχύτερο, ελαφρύτερο και πιο λεπτό iPad της εταιρίας που είδαμε ποτέ, ενώ το iPad mini αναβαθμίστηκε σημαντικά με την προσθήκη οθόνης Retina.

 

Google Chromecast

Το Google Chromecast είναι ένα γκατζετάκι για τους χρήστες που θέλουν να προβάλουν περιεχόμενο στην τηλεόρασή τους από άλλες συσκευές και θέλουν να το κάνουν ασύρματα, χωρίς να μπλέκονται με καλώδια. Απλά το συνδέεις στην θύρα HDMI της τηλεόρασής σου και στη συνέχεια μπορείς να προβάλεις σε αυτήν περιεχόμενο από το laptop, το smartphone ή το tablet σου εύκολα και γρήγορα.

 

Nokia Lumia 1020

Πολλά smartphones κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2013 με καλή κάμερα, όμως το Nokia Lumia 1020 είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα. Διαθέτει αισθητήρα μεγέθους 41 Megapixel, που θα σας επιτρέψει να τραβήξετε ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο. Το κινητό τρέχει το λειτουργικό Windows Phone της Microsoft, στο app store της οποίας θα βρείτε χιλιάδες εφαρμογές.

 

Smart ρολόγια

Το 2013 είδαμε περισσότερα «έξυπνα» ρολόγια στην αγορά. Samsung, Sony και άλλες εταιρίες διέθεσαν στην αγορά τα smart watches, ρολόγια που επικοινωνούν άψογα με το smartphone σου και σου επιτρέπουν να εκτελέσεις μια σειρά εργασιών χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το κινητό σου από την τσέπη ή την τσάντα σου.

Δες περισσότερα gadgets του 2013 στο newpost.gr.