Είναι η στρούγκα της μάνας του λόχου. Εκεί που φοβάται να μπει ο πιο δυνατός αντίπαλος και εκεί που έχουν προσκυνήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Ο Τάφος του Ινδού αλλάζει όνομα και ξαναβαπτίζεται με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία: Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο ιστορικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού από το 1979 μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα φλας των φωτογράφων όμως αστράφτουν όπου τον πετύχουν.

Είναι ο οραματιστής και δημιουργός του εξάστερου, της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο σύγχρονος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ που έφερε στο τριφύλλι ονόματα όπως: Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ντομινίκ Ουίλκινς, Νίκος Γκάλης, Μπάιρον Σκοτ, Ντίνο Ράτζα, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Μάικ Μπατίστ, Νάντο Τζεντίλε, Αντώνης Φώτσης και πολλούς άλλους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή και το “πράσινο” έργο του “βασιλιά” Παύλου και μαζί με’ αυτό σας παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο βρήκαμε από την αναζήτησή μας στο διαδίκτυο.