Από τα αμούστακα του χρόνια μέχρι σήμερα, ο ευτυχής-Ευτύχης έχει ειπράξει μόνο πόλεμο και ειρωνικά σχόλια. Μεταξύ άλλων τον έχουν κατηγορήσει για: Φακίρικη αντιμετώπιση της μαγειρικής, πέσιμο στη μαμά τους (ήθελε να μάθει τη συνταγή) και κρυφό πόθο για ενορχηστρωμένη συνουσία με τα υλικά της κουζίνας. 

Αν ήσουν κι εσύ μέσα σε αυτούς, βλέποντας σήμερα τον τύπο να γυρίζει την Ελλάδα, σίγουρα νιώθεις λίγο περίεργα. Για να μη το χοντρύνω, ζηλεύεις. Είναι και επίσημα ο μόνος και τελευταίος επιζών που μπορεί να διακόψει έκτακτο δελτίο ειδήσεων για να παίξει επεισόδιο που δεν παίζει σε επανάληψη. Κι αν σε πάει μια-μια στην ουρά των ΑΤΜ και σπας τα 60 ευρώ σε ίσα μέρη, μάλλον έχεις φτάσει στα όρια μανιοκαταθλιπτικής ολοκληρωτικής αποξένωσης. Ρωτήσαμε κάτι γιατρούς γι’αυτό. 

Στην ιστορικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας, ο Ευτύχης γυρνά όλη τη χώρα. Παρ’ το χαμπάρι, αλλά πριν το πάρεις μάθε την ιστορία του. 

Η εποχή της Ντομάτας 
Η ιστορία του ξεκινά με μπαλάντες στον απορροφητήρα και 60άρες που προσπαθούν να εντοπίσουν τα υλικά στους στίχους του. Πολύ γρήγορα, το γερασμένο κοινό αρχίζει να απορεί με την εξέλιξη της νέας γενιάς και τον παίρνει με τις…  

Παρ’ όλη την τεράστια απογοήτευση, εκείνος οχυρώνεται για τη δύσκολη μάχη ευελπιστώντας σε νίκη…

γιατί έβλεπε μακριά…

και ήθελε να κάνει τις ντομάτες, χρυσάφι

Ο Μεγάλος Στόχος 
Αποφασίζει πως για να γίνει σταρ της ΤιΒι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους κι ακολουθεί τη τακτική “Απ’ το ένα μπαίνει, απ’ το άλλο βγαίνει”…

Εισάγει τακτικές Zoolander κοιτώντας αποφασισμένα μέσα από χωριάτικες και γιουβαρλάκια, τον τηλεθεατή…

και ως ένας άλλος Steve Jobs, ιδρύει το bletsas.gr 

Το πρώτο βήμα για διεθνή καριέρα είναι γεγονός.

Αισθάνεται εθνικός ευεργέτης…

και εσύ συνεχίζεις να απορείς

H εποχή του “In Your Face”

Και φτάνουμε στη περίοδο “In Your Face” όπου πάλι εσύ, όντας βυθισμένος στην Ανεργία και την Ανασφάλεια, βλέπεις τις διακοπές σου να γίνονται καθημερινά μπάνια στην Αθήνα. Φτάνεις να παρακαλάς τον εργοδότη σου να μη σου δώσει άδεια. 

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες νοικοκυρές πολιορκούν καθημερινά τα γραφεία του σταθμού, ζητώντας επίμονα μια μοναδική βραδιά ενορχηστρωμένης μαγειρικής από τον Ευτύχη.

Ακούει τις σειρήνες, επιστρέφει δυναμικά, δηλώνει: 


Και στα καπάκια παίρνει τη μεγαλύτερη εκδίκηση στη σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία: 

Σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις.

Φωτογραφίες: Ευτύχης Μπλέτσας