Τα καλύτερα λένε, γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Θέληση να υπάρχει κι όλα μπορούν να γίνουν. Τέσσερις φίλοι από την Κατερίνη αποφάσισαν να γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Το ελληνικό road trip ξεκίνησε την Πρωτομαγιά και ολοκληρώθηκε μετά από 13 μέρες.

Πώς πήρατε αυτήν την απόφαση;
Η απόφαση ήταν κυριολεκτικά της στιγμής και η πρόταση για το ταξίδι ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου! Μερικά δευτερόλεπτα μετά, άρχισαν να πέφτουν οι ιδέες για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού και το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή!

Επισκέφθηκαν περισσότερες από 60 πόλεις κι οι εμπειρίες που έζησαν ήταν μοναδικές. Όπως μας είπαν, είχαν τη βοήθεια μίας εταιρίας η οποία τους βοήθησε οικονομικά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Συνολικά διανύσαμε 4500 χλμ με το αυτοκίνητο και περάσαμε περισσότερες από 60πόλεις! Τα ξενοδοχεία που θα δείτε στο τέλος του βίντεο μας έκαναν δώρο τη διαμονή στις πόλεις που διανυκτερεύσαμε, ενώ υπήρξαν και μέρες κατά τις οποίες φιλοξενηθήκαμε από φίλους! Βενζίνες και διόδια ήταν επίσης καλυμμένα από μία μεγάλη εταιρία που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε την ιδέα μας!

Σε κάθε ταξίδι, υπάρχουν (τις περισσότερες φορές) ευτράπελα. Οι τέσσερις φίλοι μας διηγούνται τι έπαθαν την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησαν!
Αυτό που μας έκανε να γελάμε από τότε μέχρι σήμερα ήταν αυτό που μας συνέβη την πρώτη κιόλας μέρα. Σε μία παραλία της Χαλκιδικής, για τη χάρη ενός πλάνου για το βίντεο, λάμωσε το αυτοκίνητό μας στην άμμο! Αν δεν ήταν η γιορτή της Πρωτομαγιάς και δεν είχε αρκετό κόσμο τριγύρω να μας βοηθήσει, πολύ πιθανό τις υπόλοιπες 12 μέρες να σκάβαμε για να το απεγκλωβίσουμε!

Γενικά το ταξίδι, ενώ ξεκίνησε βασιζόμενο στην τρέλα τεσσάρων φίλων, κατέληξε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, με τεράστια απήχηση που κανείς μας δεν περίμενε. Ελπίζουμε όλοι από καρδιάς να το ευχαριστηθήκατε και μέσω της σελίδας μας στο facebook αλλά και μέσω του βίντεο, ενώ ευελπιστούμε ότι κι εμείς σας μεταδώσαμε το κλίμα και τα συναισθήματα που κυριάρχησαν καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

Το βίντεο έχει κάνει 5.400 κλικαρίσματα στο YouTube ενώ έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.