Εστιατόριο γνωστό για τα λαχταριστά burgers του απείλησε influencer πως θα τη διώξει αν δεν σταματήσει να τρώει το burger της με μαχαιροπίρουνα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εμείς δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε. ΟΚ, ίσως και να ξέρουμε. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν μια γνωστή influencer επισκέφτηκε ένα πολύ διάσημο εστιατόριο. Διάσημο κυρίως για το πόσο λαχταριστά είναι τα burgers του. H influencer λοιπόν αποφάσισε να «προσεγγίσει» το πιάτο της με μαχαίρι και πιρούνι και όχι με την καρδιά της. Εντάξει, κακό αστείο, αλλά κάτι λείπει από μέσα σου ρε παιδί μου όταν βλέπεις ένα burger και δεν το πιάνεις με τα χέρια. Τέλος πάντων. Αυτή της η επιλογή οδήγησε σε μια έντονη συζήτηση με το προσωπικό του εστιατορίου. Γενικώς, δεν πήγε πολύ καλά αυτό. 

Το εστιατόριο το πήρε προσωπικά. Από ό,τι διαβάζουμε, η εξήγηση βρίσκεται στο πάθος για τη διατήρηση της ακεραιότητας των πιάτων του και της παραδοσιακής εμπειρίας που συνδέεται με αυτά. Με λίγα λόγια, θεώρησαν πως το γεγονός ότι η influencer προσπαθούσε να φάει το burger με μαχαιροπίρουνα υπονόμευε την όλη ουσία του signature burger του. Στα μάτια τους, το burger πρέπει να απολαμβάνεται. Να δίνει ευχαρίστηση. Το να το τρως με μαχαίρι και πιρούνι είναι εμμέσως προσβλητικό, τόσο προς το πιάτο όσο και προς την τέχνη του να φτιάχνει κανείς burger. Ας ηρεμήσουμε, από τη μια, καταλαβαίνουμε, από την άλλη. 

@winta_zesu Tired of nyc resturants and their crazy rules #nycrestaurants #serviceindustry #nyburger ♬ original sound – Winta Zesu

Τι ακριβώς έγινε;

Σε μια πολύ άμεση αντίδραση, η διεύθυνση του εστιατορίου πλησίασε το τραπέζι της influencer και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, απειλώντας μάλιστα πως θα της ζητήσει να φύγει αν συνεχίσει να τρώει έτσι το burger. Και εκείνη και η παρέα της. 
Το περιστατικό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media, με τον κόσμο να διχάζεται. Το ίδιο και εμείς.