Μια υπέροχη, πραγματικά υπέροχη ιστορία μας ήρθε από τον Μονακό Βόλο καθώς, όπως διαβάζουμε στο thenewspaper.gr, καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 27χρονη γυναίκα για απάτη σε βάρος 35χρονου από τη Ζαγορά, από τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 20.000 ευρώ, δήθεν για να του πουλήσει χωράφια τα οποία δεν της ανήκαν ποτέ.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο κλάδος της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η κατηγορούμενη η οποία βλέπει μακριά, παρουσίαζε στον 35χρονο πως διαθέτει προς πώληση δύο αγροτεμάχια στην Ζαγορά εκ μέρους του πατριού της, ισχυριζόμενη πως ο τελευταίος την είχε εξουσιοδοτήσει να τα πουλήσει. Αυτό, φυσικά, δεν είχε γίνει ποτέ.

Μέσα στο χρονικό διάστημα 2019 – 2020, όσο εκείνη και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής βρίσκονταν σε υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις, ο 35χρονος της κατέβαλε σταδιακά 20.000 ευρώ, ενώ η κατηγορούμενη δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα συμβόλαια. Θα αναστέναξαν τα τσιπουράδικα λέμε.

Η 27χρονη, δυστυχώς για εκείνη, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και την υποχρέωση να καταβάλλει μέσα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών 2.000 ευρώ.

Για την υπόθεση εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο, αφού ο 35χρονος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον της γυναίκας.